Waarom acceleratie naar succesvolle resultaten?

In onze visie gaat het uiteindelijk om duurzame innovatie doordat we er samen de schouders onder zetten, de verbinding zoeken en wendbaar blijven. Omdat onze omgeving snel verandert zullen we ook steeds sneller bestendige resultaten moeten neerzetten. Daar heb je wel bepaalde basiscondities voor nodig. Deze basiscondities, ofwel succesfactoren, hebben te maken met de intensiteit en kwaliteit van het menselijke samenspel in teams en andere samenwerkingsverbanden.

Wat is a2Results®?

a2Results® is onze formulel voor ‘acceleratie naar succesvolle resultaten’. Een totaalpakket van kennis, tools en interventies voor verbetering, verandering en innovatie. Het begint met drie vragen:

  • Welke resultaat streven we na?
  • Hoe weten we dat het succesvol is?
  • Wat hebben we nodig voor een sneller, beter en bestendiger resultaat?

Interventies

Op deze pagina vind je verwijzingen naar een scala van mogelijke interventies die je kunt inzetten in het kader van acceleratie naar succesvolle resultaten.  Meer lezen:  kennis, tools, case stories. Wil je maatwerk? Neem dan contact met ons op.

Interventies in het werk

De praktijk leert dat het effect toeneemt naarmate interventies meer zijn ingebed in het dagelijkse werk. Gewoon in kleine stapjes het net even iets anders doen. Lees meer:

Teamprofiel tijdens werkoverleg of standup

Vijfendertig praktische tips

Borgen met de Succesfactorscan voor Teams

Leren en ontwikkelen

Je kunt ook een leerinterventie inzetten met begeleiding van een a2Results® Faciltator. Of een ontwikeltraject starten.

Succesversneller voor teams

Teamtraject

Maatwerk

Training

Soms werkt het juist als je even een time-out neemt van het werk. Een dag in een andere setting en samen met vakgenoten een verdiepingsslag maken.

Masterclasses

Spelen voor succes

Portfoliogame