Waarom acceleratie naar succesvolle resultaten?

In onze visie gaat het uiteindelijk om duurzame innovatie doordat we er samen de schouders onder zetten, de verbinding zoeken en wendbaar blijven. Omdat onze omgeving snel verandert zullen we ook steeds sneller bestendige resultaten moeten neerzetten. Daar heb je wel bepaalde basiscondities voor nodig. Deze basiscondities, ofwel succesfactoren, hebben te maken met de intensiteit en kwaliteit van het menselijke samenspel in teams en andere samenwerkingsverbanden.

Wat is a2Results®?

a2Results® is een formule voor ‘acceleratie naar succesvolle resultaten’. Een totaalpakket van kennis, tools en interventies voor verbetering, verandering en innovatie. Het begint met drie vragen:

  • Welke resultaat streven we na?
  • Hoe weten we dat het succesvol is?
  • Wat hebben we nodig voor een sneller, beter en bestendiger resultaat?

Toepassing

a2Results® is toepasbaar in elke omgeving waar een groep mensen samen een resultaat nastreeft. Of het nu gaat om portfolio- en projectomgevingen, OR-werk, managementteams, Agile teams of samenwerkingsverbanden tussen organisaties. Zowel voor stapsgewijze verbeteringen als voor grote veranderingen, transformaties en vernieuwingen.

Nieuw! a2Results® foundation

Wat levert het op?

a2Results® heeft de volgende opbrengsten:

  • Minder verspilling van tijd en energie doordat iedereen beter afgestemd is;
  • Betere kwaliteit van werk en resultaat door kennisdeling, inzicht en overzicht;
  • Samen beter anticiperen waardoor resultaten sneller tot stand komen;
  • Wendbare mensen, teams en groepen door een betere focus en communicatie.

Kennis

Kennis is praktische ervaring in een verpakking. In a2Results® gebruiken we deze kennis als een professioneel referentiekader. Binnen het grotere plaatje van innovatiethema’s gebruiken we bijvoorbeeld het Ruysdael praktijkkader voor duurzame innovatie, hebben we benchmark gegevens en voeden we het a2Results® pakket regelmatig met onderzoek en praktijkinzichten.

praktijkkader 493x201wit

Tools

Er is een set tools voor OR-werk, portfoliomanagement, projectmanagement en het werken in wendbare samenwerkingsverbanden.

Zo maken wij beleving bespreekbaar met de a2Results®app.

 

App-picture2

Interventies

Een interventie is altijd maatwerk. In a2Results® is een aantal uniform toepasbare interventies opgenomen. Zoals ‘serious gaming’, de succesversneller voor teams, verschillende masterclasses en manieren om inzicht te krijgen in de juiste mindset voor gezamenlijk succes. Het geheim van een goede interventie is co-creatie: samen weet je altijd meer dan een expert.  Zie ook de a2Results® support pagina.

succeskans verhogen