Telefoon 06 23 61 97 43

Mijn passie

Genieten van weer en wind

Voelen dat je boot soepel door de golven loopt en goed reageert op de windvlagen. Zeilen is één van mijn passies. Zoeken naar een evenwicht waarin alles klopt en in balans is: bemanning, boot, wind en water. Om dit evenwicht te behouden moet je – samen met de andere bemanningsleden – continu zoekennaar het optimum.

Afhankelijk van weer en plaats zijn de omstandigheden anders, trim je de boot anders en stuur je anders. Je moet continu alert zijn op veranderingen. Soms moet je meebewegen en soms ook juist niet. Als je goed stuurt, krijg je snelheid in de boot en kom je in een Šflow. Dit vereistconcentratie en alertheid. Een wisselwerking die ongelooflŠijk veel energie geeft. Elke keer weer herontdek ik het genot, het plezier en de energie die het mij oplevert. Fysiek moe, maar mentaal vol met energie.
Als trainer en projectmanager zoek ik op dezelfde manier naar een optimum. Ik zoek naar een juiste balans in het team om in de Šflow te komen zodat de opdracht lekker gaat lopen. Elke training, elk project is anders en vraagt een andere ’trim’ en een andere manier van sturen. Ook hier kan de wind draaien en moet je anders gaan sturen om de Šow er in te houden. Je
moet alert zijn en gebruik maken van de omstandigheden zoals die er zijn.

Een stuurfoutje haalt de vaart er uit en subtiel bijsturen brengt de juiste balans weer terug en de vaart er weer in.

Wie ben ik?

Ik ben resultaatgerichte, analytisch en vasthoudende projectmanager. Ik leid zowel veranderkundige als technische projecten in diverse sectoren.

Ik heb mijn ervaring opgedaan in diverse branches (maritieme sector, telecommunicatie, defensie, beveiliging, industrie, energie en zakelijke dienstverlening) en ik heb verschillende systeemontwikkelingsprojecten, veranderingen, migraties, proces, – en systeemimplementaties in organisaties geleid.

Bij Ruysdael leid ik veranderprojecten voor klanten. Ook begeleid en adviseer ik mensen en organisaties in hun ontwikkeling op het gebied van projectmanagement. Ik ben geaccrediteerd PRINCE2 trainer, ik verzorg projectmanagement opleidingen en leergangen waaronder IPMA opleidingen en ik begeleid projectmanagers op individuele basis in het behalen van hun IPMA certificering

Mijn managementstijl is mensgericht en ik leg makkelijk contacten. Ik ben gefocust op het samen behalen van resultaten met meerwaarde voor de organisatie.

Mijn artikelen

Begeleiding IPMA C of B certificering

...

Lees meer

“Ruysdael ontvangt keurmerk tijdens IPMA World Congres”

...

Lees meer

Twintig jaar passie voor trainen

...

Lees meer

Hoe swingend is ons vak?

...

Lees meer

Meer Orde in de Projectenchaos – Wat een MOP!

...

Lees meer