Begeleiding IPMA C of B certificering

Ruysdael biedt de mogelijkheid voor uitgebreide individuele begeleiding bij het schrijven van het projectrapport en voorbereiding op het IPMA C of IPMA B assessment. Het assessment is het praktijkgedeelte van het IPMA examen. In dit praktijkdeel moet je een projectrapport schrijven en verdedigen tegenover IPMA assessoren.

Afgestemd op jou!

De begeleiding door Ruysdael vindt plaats op individuele basis en bestaat uit meerdere afspraken in de periode tot het assessment dat je aflegt bij IPMAcertificeren.nl. Het theorie-examen IPMA C en het assessment voor IPMA C  en IPMA B, zijn niet inbegrepen in het begeleidingstraject. Deze moet je zelf aanvragen bij IPMA Nederland (www.ipmacertificeren.nl).

In het begeleidingstraject krijgt je begeleiding/ondersteuning bij:

  • Projectkeuze voor het assessment-project;
  • Opstellen en review van het projectrapport;
  • Proef-assessment met twee oefen-assessoren van Ruysdael.

In overleg maken we specifieke afspraken over de ondersteuning die we jou bieden op de bovenstaande onderwerpen. E.e.a. is afhankelijk van jouw behoefte.

Het certificeringstraject en de begeleiding voor het IPMA B assessment is uitgebreider dan voor het IPMA C assessment. Als je nog niet weet welke certificering voor jouw haalbaar is, kunnen wij jou adviseren welke certificering voor jouw haalbaar is.

Kosten

Begeleidingskosten IPMA C: € 2100,- (Inclusief inschrijfgeld, studiemateriaal en arrangementskosten)

Begeleidingskosten IPMA B: € 2400,- (Inclusief inschrijfgeld, studiemateriaal en arrangementskosten)

De genoemde kosten zijn per deelnemer, exclusief BTW.

Het theorie-examen IPMA C en het assessment voor IPMA C  en IPMA B, zijn niet inbegrepen in het begeleidingstraject. Deze moet je zelf aanvragen bij IPMA Nederland (www.ipmacertificeren.nl).

Klik hier voor de speciale app voor projectmanagement

0
UA-52699058-2