Ruysdael

Bruggen slaan in het speelveld van portfoliomanagement

Betrokkenen bij portfolioprocessen, zoals portfoliomanagers, PMO en portfolioboard, worstelen met gezamenlijke wendbaarheid. Uit het portfoliomanagement benchmark onderzoek blijkt dat meerdere blokkades aan de basis liggen. Zo wordt er te weinig samen geleerd, ontbreekt vaak een samenhangend begrip van het portfolio en is er onvoldoende een gedeeld beeld over strategie en besliscriteria. Ruysdael organiseert daarom voor deze doelgroep een thema-masterclass ‘closing the human gap’.

Masterclass ‘closing the human gap’

In de masterclass ‘closing the human gap’ gaan we in op zeven succesfactoren die aan de basis liggen van het gedrag in portfolio-omgevingen. Door aan deze basiscondities voor samenwerking te werken bouw je bruggen tussen mensen, disciplines, teams en managementlagen. Een betere verbinding leidt tot een gezamenlijk beeld over de aanpak en effecten van het portfolio. Daardoor ontstaat meer congruente besluitvorming die resulteert in een wendbaarder portfolio dat zich beter aanpast aan wijzigende omstandigheden. In de masterclass analyseren we samen hoe de deelnemers deze succesfactoren beleven en vergelijken we dit met eerdere onderzoeken van Ruysdael. Je krijgt inzicht in portfoliomanagement bij andere organisaties en je loopt weg met duidelijke praktische interventies voor verbetering.

Voor wie

Deze masterclass is voor iedereen die betrokken is bij processen en/of besluitvorming rond portfoliomanagement.

Waar en wanneer

8 november van 13.30 tot 17.00 in de omgeving van Utrecht.

Kosten

€ 150,- (Inclusief inschrijfgeld, materiaal en arrangementskosten)
De genoemde kosten zijn per deelnemer, exclusief BTW.

Inschrijven

Inschrijven doe je hier via de evenementenkalender van het a2Results® platform.

Closing the human gap

De samenwerking in portfoliomanagement processen is op een aantal vlakken niet altijd optimaal vinden betrokkenen. Zo leren we te weinig samen, ontbreekt samenhang in het portfolio en is er onvoldoende een gedeeld beeld over strategie en besliscriteria. Daarnaast lijkt de balans tussen verwachting en realiteit weg te zijn en kan de sturing beter.

Gedeelde betekenis

 • % teams tevreden
 • % teams neutraal
 • % teams ontevreden

Samenhang

 • % teams tevreden
 • % teams neutraal
 • % teams ontevreden

Samen leren

 • % teams tevreden
 • % teams neutraal
 • % teams ontevreden

Balans verwachtingen

 • % teams tevreden
 • % teams neutraal
 • % teams ontevreden

Optimale sturing

 • % teams tevreden
 • % teams neutraal
 • % teams ontevreden

Wil je effectiever samenwerken?

a2Results® zorgt voor sneller, beter en bestendiger resultaat. De a2Results® Team app maakt beleving bespreekbaar. Dit verbetert de interactie tussen mensen en verhoogt de kans op succes. Het gebruik is eenvoudig en snel. Binnen een half uur weet je de juiste interventie om de teamdynamiek te verbeteren en succes te versnellen. Herhaal de stappen en je houdt de versnelling samen vast. De a2Results® Team app is tweetalig (Nederlands en Engels). Lees meer over: toepassingen, aanpak, demoversie, facilitators, stappenplan.

Waar gaat het over?

Wat is de a2Results Team app?

De succesversneller voor teams

Elk team heeft momenten van versnelling of verbetering nodig. Soms is de rek er uit. Meestal verandert de omgeving sneller dan verwacht. Het gaat er dan om dat je samen, krachtig en slim de uitdagingen uit de omgeving tegemoet treedt. De Ruysdael succesversneller is daarbij het duwtje in de rug. Heel anders dan het zoveelste teamtool of risicomonitor. Geen schema’s met een typologie of rollen, maar een snelle integrale analyse en interventie in een klein, eenvoudig, goedkoop en tijdbesparend pakket.

succesversneller voor teams
0

Voeg een Commentaar


UA-52699058-2