Inschrijven op deze cursus

Ben je in dienst van een bedrijf?

Bedrijfsgegevens

Persoonsgegevens

Velden met * zijn verplicht voor het op de juiste manier verwerken van uw aanvraag.


 

Masterclass Invloed op succesvol resultaat

Elke verbetering, verandering of vernieuwing is mensenwerk. De masterclass geeft je meer opties om succesvol resultaat te beinvloeden. Met de Ruysdael succesfactorscan ontdek je successtrategieen voor verbetertrajecten, projecten en multidisciplinaire samenwerkingsverbanden.

Wat is succesvol?


Het woord succes komt van het Latijns successus (vooruitgang) en betekent letterlijk 'een gunstige afloop' of 'welslagen'. Heel wat verbeteringen, projecten en transities beginnen met een enthousiaste verwachting over het resultaat en de afloop. Helaas haalt een groot percentage de eindstreep niet of niet volledig. Er zijn altijd omstandigheden, elementen of krachten die de doorslag geven of iets wel of niet gaat slagen. De masterclass gaat over deze factoren op het menselijke vlak.

Wat is het vertrekpunt?


Succes komt door teams met passie, verbinding en interactie. Samen kun je meer dan je zelf voor mogelijk houdt. De succesfactoren gaan over het vinden van een optimale balans tussen organiseren en inspireren. Tussen structuur en flexibiliteit.

Hands-on


De masterclass is een snelle en praktische manier om de zeven succesfactoren te analyseren en effectief toe te passen in teams, groepen en samenwerkingsverbanden. In de kern gaat het erom relevante successtrategieen te vinden om innovatie, verandering en verbetering te versnellen.

Drie bouwstenen


Je gaat op deze dag werken met drie belangrijke bouwstenen voor de menselijke kant van succesvolle resultaten:

  1. Het praktijkkader voor duurzame innovatie geeft de conceptuele achtergrond voor zowel de harde als zachte aspecten van individuele en collectieve verandering;
  2. De Ruydael succesfactorscan is een handig tool voor het verzamelen, analyseren en bespreken van vijfendertig succesindicatoren (vijf per succesfactor);
  3. Voor elk van de zeven succesfactoren krijg je praktische voorbeelden van eenvoudige, maar uiterst effectieve interventies en scenario's om het succes van teams en groepen te versnellen.


Dit alles is onderbouwd met uitkomsten van diverse praktijkonderzoeken

Ruysdael


Wij hebben een passie voor mensenwerk en vernieuwing. We helpen teams om resultaten neer te zetten die verwachtingen te boven gaan. We werken met een integrale aanpak en een raamwerk voor duurzame innovatie. Zeven menselijke succesfactoren die het resultaat versneld dichterbij brengen. Zoals leiderschap, co-creatie en effectieve kennisoverdracht. De kennis, tools en interventies voor die versnelling is gebundeld in a2Results™, ons internationale label voor 'acceleration towards successful Results'.

Voordelen


Deze unieke masterclass zorgt voor invloed op het succes van teams en groepen. De aangereikte kennis, tools en tips zijn eenvoudige toepasbaar in het dagelijkse werk en zorgen ervoor dat samenwerking op een hoger plan komt. Of met andere woorden: dat er meer kans op succesvolle resultaten is.

De training wordt gehouden:
– Op 1 dag;
– Van 09:30uur tot circa 17:00uur;

Al onze trainingen en examens zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers.

Kosten
Trainingskosten: € 450,- (Inclusief inschrijfgeld, studiemateriaal en arrangementskosten)
De genoemde kosten zijn per deelnemer, exclusief BTW.


Arrangementskosten
Hieronder vallen de kosten van onbeperkt koffie, thee, frisdrank, ijswater, versnaperingen en een lunch.

BTW
Op alle opleidingen en trainingen is 21% btw van toepassing. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.
Annulering en verschuiving van training of examen
Annulering of verschuiving van een training of examen kan kosten met zich meebrengen. Zie hiervoor onze leveringsvoorwaarden.

€450.00 per persoon

De dagdelen:

  • Masterclass "Invloed op succesvol resultaat" op 06-08-2019 van 09:30 tot 16:30 in

 

Bel ons op 0343 528 040 of gebruik onderstaand formulier.