Inschrijven op deze cursus

Ben je in dienst van een bedrijf?

Bedrijfsgegevens

Persoonsgegevens

Velden met * zijn verplicht voor het op de juiste manier verwerken van uw aanvraag.


 

Masterclass Mindset voor gezamenlijk succes

In ons werk neemt de dynamiek en complexiteit steeds meer toe. Gezamenlijke wendbaarheid is belangrijker dan ooit om als team of organisatie niet tegen een muur op te lopen. Wendbaarheid is de sleutel tot duurzaam succes. Samen kun je meer dan je zelf voor mogelijk houdt. Maar welke mindset hoort daarbij?

Het zit in het DNA van Ruysdael om anderen te inspireren en te faciliteren, zodat we samen meer kunnen. Onderzoek en decennia ervaring vormen de basis voor onze aanpak om een succesvolle mindset te ontwikkelen die het beste naar boven brengt in jezelf en in anderen. We noemen dit een ecologische mindset om te benadrukken dat het gaat om een gezonde dynamische balans tussen jezelf en anderen.

Het gaat om opties


Wil je samen met anderen resultaten neerzetten? Kies dan voor de masterclass ‘Mindset voor gezamenlijke succes’ en volg een diepgaande en tegelijkertijd eenvoudige zoektocht naar jouw manier van denken. Ondersteund met de Mindsonar denkstijlentest krijg je zicht op jouw drijfveren, criteria en denkpatronen. Door dit te combineren met de uitkomsten van diverse onderzoeken naar succesvolle anderen krijg je scherpte in je ontwikkelpad. Elk persoon en elke situatie is uniek. Daarom is het belangrijker om opties te krijgen dan jezelf in een hokje te plaatsen.

Re-focus


De rode draad van de masterclass is het ervaren van eenvoudige ‘activatie-vragen’ die jou en anderen helpen om tijdelijk een andere focus aan te brengen in de interactie. Dat geeft nieuwe mogelijkheden en wendbaarheid. In de masterclass ervaar je een krachtige combinatie van drie bouwstenen:

  1. De uitkomsten van verschillende onderzoeken in onze eigen praktijk, met en bij klanten, waarin we zochten naar voorbeelden van een authentieke mindset die het verschil maakt;
  2. Jouw persoonlijke Mindsonar® profiel voor een concrete situatie in jouw werk;
  3. Ontwerp en werk met jouw eigen unieke activatie-patroon, een eenvoudige te onthouden set van vragen, die zorgt dat jij en anderen beter die dynamische balans kunnen houden.Wendbaar


Samengevat zorgt deze masterclass ervoor dat jij jouw unieke mindset voor gezamenlijk succes vindt. Anders dan andere trainingen die een typologie promoten, geeft deze masterclass de opties en flexibiliteit om te ‘refocussen’ zoals jij dat nodig vindt. Stel je eens voor wat er samen mogelijk is als iedereen flexibel en opgelijnd is.

€450.00 per persoon

De dagdelen:

  • Dag 1 op 09-10-2019 van 09:30 tot 17:00 in Color Business Center Papendorp