Inschrijven op deze cursus

Ben je in dienst van een bedrijf?

Bedrijfsgegevens

Persoonsgegevens

Velden met * zijn verplicht voor het op de juiste manier verwerken van uw aanvraag.


 

Training Focus en Plezier

De training Focus & Plezier geeft praktische tips en oefeningen om met plezier te kunnen presteren in een dynamische omgeving. Het centrale thema is: hoe kan ik mijn automatische focus in het werk beïnvloeden, zodat ik met plezier presteer en het werk aankan.

De training Focus & Plezier is voor iedereen die met plezier wil presteren in dynamische omgevingen. Het centrale leerdoel is: Welke focus kies ik om energiek en met plezier te werken? Het gaat over hele andere zaken dan bijvoorbeeld time management. We gaan de strijd aan met de waan van de dag en zoeken de zin van het werk.

Wat is focus?
Er zijn drie soorten focus: aandacht voor jezelf, aandacht voor de interactie met anderen en aandacht voor de bredere context waarin je werkt. Balanceren en flexibel kunnen schakelen tussen deze drie vormen van focus is de sleutel tot energiek werken en gezamenlijk resultaat.

In de praktijk blijkt dat 80% van de mensen moeite heeft met in ieder geval één van de drie invalshoeken. Voorbeelden zijn: het eigen werk niet afkrijgen, geen nee kunnen zeggen, of de samenhang van veranderingen niet bevatten. Door een slechte focus ervaar je eerder onrustgevoelens, frustratie of werkdruk. Daardoor kan de batterij eerder leeg raken.

Balans en veerkracht
Een goede focus helpt bij een persoonlijke balans, veerkrachtige samenwerking en overzicht. De training kan ingebouwd worden in een maatwerk traject voor een persoon, afdeling of team. Bijvoorbeeld door oriëntatie-gesprekken, werkobservaties en/of denk- en leerstijlentesten voorafgaand aan de training. Of aansluitend een verankering in de praktijk door oefenperiodes, leerwerkbegeleiding of intervisie-bijeenkomsten.

Slagkracht en flexibiliteit
De training Focus en Plezier is niet de zoveelste persoonlijke effectiviteits- training. Maar een bijzondere benadering van samenwerken vanuit een eenvoudige, persoonlijke en praktische invulling die velen op prijs stellen. Want als je zelf met focus en plezier werkt, straalt dat ook uit naar anderen. Samen werken met focus en plezier geeft organisaties meer slagkracht en flexibiliteit

De training wordt gehouden:
– Op 1 dag;
– Van 09:30uur tot circa 17:00uur;
– Bij Ruysdael, Color Busines Center, Papendorpseweg 99, Utrecht (tenzij anders in de uitnodiging aangegeven).
Al onze trainingen en examens zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers.


BTW
Op alle opleidingen en trainingen is 21% btw van toepassing. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.
Annulering en verschuiving van training of examen
Annulering of verschuiving van een training of examen kan kosten met zich meebrengen. Zie hiervoor onze leveringsvoorwaarden.

€450.00 per persoon

De dagdelen:

  • Trainingsdag op 22-07-2019 van 09:30 tot 17:00 in

 

Bel ons op 0343 528 040 of gebruik onderstaand formulier.