Inschrijven op deze cursus

Ben je in dienst van een bedrijf?

Bedrijfsgegevens

Persoonsgegevens

Velden met * zijn verplicht voor het op de juiste manier verwerken van uw aanvraag.


 

Workshop Benefitmanagement

In deze workshop helpen wij organisaties om benefitmanagement op portfolioniveau in te richten. Aan het einde van de workshop heb je de belangrijkste principes voor benefitmanagement toegepast op je eigen portfolio. Het belangrijkste effect van benefitmanagement is inzicht in de effectiviteit van gemaakte keuzes ten aanzien van het portfolio.

Benefits realiseren blijft één van de lastigste opgaven voor een organisatie, met name omdat de benefits veelal pas ver na afloop van het veranderinitiatief kunnen worden vastgesteld. Rode draad in deze workshop is het Ruysdael Benefit model. Met dit model krijgt u maximaal grip op benefitmanagement en dringt het benefit denken door tot in de haarvaten van de organisatie. We gebruiken bewezen methoden en technieken, combineren dit met de menselijke succesfactoren en behandelen de cultuur van transparantie, leren, denken in effecten en verbinding. Deze aanpak is toepasbaar in zowel Agile omgevingen als in traditionele of hybride portfolio’s.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Introductie benefitmanagement
  • Benefitmanagement op portfolio niveau
  • Benefitmanagement en Agile
  • Benefitmanagement en klassiek projectmanagement
  • De onderstroom van benefitmanagement


Voor ieder van deze onderwerpen wordt een vertaling gemaakt naar de specifieke situatie van de deelnemers.

Doelgroep
De doelgroep voor deze workshop zijn portfoliomanagers, portfoliomanagement officers, controllers, productowners en opdrachtgevers die belast zijn met het definiëren en volgen van benefits.

€995.00 per persoon

De dagdelen:

  • Workshop benefitmanagement op 28-11-2019 van 09:00 tot 17:00 in KCN Business Center - Nieuwegein

 

Bel ons op 0343 528 040 of gebruik onderstaand formulier.