Al onze trainingen gaan door. Bij voorkeur fysiek in kleine groepen conform de RIVM regels. Waar nodig en mogelijk met behulp van on line en video technieken. De exacte invulling vindt altijd plaats in overleg met de deelnemers, zodat de bekende Ruysdael kwaliteit gewaarborgd blijft.

Inschrijven op deze cursus

Bedrijf of particulier?

Ben je in dienst van een bedrijf?

Persoonsgegevens

Velden met * zijn verplicht voor het op de juiste manier verwerken van uw aanvraag.


 

Examens PRINCE2® Fast Track (6de editie - 2 examens op 1 dag)

Deze speciale examendag is bedoeld voor deelnemers die bij Ruysdael de Fast track training gevolgd hebben en die op één dag de beide examens willen afleggen: 'smorgens om 11 uur PRINCE2 Foundation; daarna lunchen; om 13.30 uur PRINCE2 Practitioner.

Ruysdael biedt u op deze dag een geheel verzorgde lunch aan.

Voor het PRINCE2® Foundation en het Practitioner examen is een goede voorbereiding essentieel. Wij adviseren de examenkandidaten minimaal 18 tot 22 uur zelfstudie in acht te nemen in voorbereiding op deze twee examens. De deelnemers aan onze PRINCE2 Fast Track training ontvangen naast de oefenopgaven in de training, een groot aantal oefenexamenvragen (dmv toegang tot onze e-learning omgevingen) waarmee zij zich kunnen voorbereiden op de examens. In de voorbereiding op het examen kunnen de examenkandidaten gebruik maken van de mogelijkheid om, bij voorkeur per e-mail, vragen te stellen en uitleg te vragen aan hun PRINCE2 trainer. De examens worden uitgegeven en nagekeken door Peoplecert. Geslaagde kandidaten ontvangen mail met daarin een link om het officiële PRINCE2 Practitioner certificaat te kunnen downloaden.

Het Practitioner examen mag echter alleen worden afgelegd wanneer het Foundation examen met goed gevolg is afgelegd.

Inhoud van het Foundation examen

Het Foundation examen bestaat uit een gesloten boek examen met 60 meerkeuze vragen. Bij 33 of meer goede antwoorden is de examenkandidaat geslaagd voor het examen. De resultaten van het Foundation examen worden direct na het examen kenbaar gemaakt.

Inhoud van het Practitioner examen

Het 2,5 uur durende open boek examen bestaat uit 68 meerkeuzevragen, waarbij de nadruk ligt op het toepassen van de methode. Voor het examen zijn 68 punten te behalen. Bij het halen van 38 (55%) punten of meer is de kandidaat geslaagd voor het examen. De resultaten van het Practitioner examen zijn eerst na minimaal 4 dagen bekend bij Peoplecert.

Beide examens zijn in het Nederlands, tenzij je zelf voor een andere taal kiest.

PRINCE2 Practitioner examentraining

Deze optionele examentraining is optioneel en is bedoeld ter voorbereiding op het PRINCE2 Practitioner examen. In deze 1-daagse training wordt de theorie op hoofdlijnen herhaald. Naar aanleiding van vragen van cursisten en eventuele eerder blootgelegde blinde vlekken in hun kennis, wordt er dieper op de materie ingegaan. Verder worden de cursisten getraind in het beantwoorden van examenvragen. De oefenexamenvragen worden individueel gemaakt en plenair besproken. Op deze manier vergroten de cursisten hun slagingskans voor het Practitioner examen.

De examens worden gehouden:
– Bij Ruysdael;
– Op een separate dag;
– Om 10:45u (PRINCE2 Foundation) en om 13:30u PRINCE2 Practitioner.

Al onze trainingen en examens zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers.

Annulering en verschuiving van training of examen

Annulering of verschuiving van een training of examen kan kosten met zich meebrengen. Zie hiervoor onze leveringsvoorwaarden.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited

€670.00 per persoon

De dagdelen:

  • Examendag op 12-11-2020 van 10:45 tot 16:00 in Complex - Houten

 

Alle prijzen exclusief 21% BTW

Bel ons op 0343 528 040 of gebruik onderstaand formulier.

Mede door de recente beperkingen als gevolg van de COVID-19 Pandemie, hebben wij ons trainingspallet uitgebreid. Naast de al bekende klassikale trainingen hebben wij natuurlijk de zelfstudiepakketten. Als derde variant bieden wij nu ook trainingen aan in een virtuele trainingsruimte (virtual classroom of ook wel online instructor-led trainingen).

Gedurende de cursus sta je in contact met de trainer en de medecursisten. In de virtuele trainingsruimte vullen we de training op de gebruikelijke manier in. Er zijn presentaties, opdrachten, er is gelegenheid tot het stellen van vragen, een gesprek met de trainer en discussie(s) met de medecursisten. Op deze wijze bieden wij online nagenoeg dezelfde mogelijkheden als in een fysieke bijeenkomt.

Deze optie bieden wij aan voor de volgende trainingen :

Voordelen :
• Mogelijkheid om vragen te stellen aan de trainer
• Mogelijkheid om ervaringen van medecursisten te horen
• Geen reistijd (geen file / overvolle treinen en geen CO2 uitstoot)
• Kleine groepen
• Meerdere korte interacties (dagdeel) zodat je tijd hebt om de leerstof te laten bezinken
• Geen rij bij de koffiemachine

Nadeel :
• De lunch en de koffie moet je zelf verzorgen.