Al onze trainingen gaan door. Bij voorkeur fysiek in kleine groepen conform de RIVM regels. Waar nodig en mogelijk met behulp van on line en video technieken. De exacte invulling vindt altijd plaats in overleg met de deelnemers, zodat de bekende Ruysdael kwaliteit gewaarborgd blijft.

Inschrijven op deze cursus

Bedrijf of particulier?

Ben je in dienst van een bedrijf?

Persoonsgegevens

Velden met * zijn verplicht voor het op de juiste manier verwerken van uw aanvraag.


 

MoP® Fast track training

MoP® (Management of Portfolio's) is de internationale standaard voor Portfoliomanagement. MoP biedt een raamwerk voor het definiëren en het leveren van (verander-) portfolio’s. Een portfolio is een bewust gekozen, cyclisch veranderend geheel van activiteiten, projecten en programma’s om de strategische doelstellingen van een organisatie te bereiken.
Het doel van portfoliomanagement is het vaststellen van de optimale balans tussen het belang van de activiteiten en het gebruik van de schaarse resources, het rekening houden met de risico’s en kansen die de omgevingsfactoren bieden en het bereiken van de strategische doelstellingen van de organisatie.

Doelstelling

In deze training maak je op een praktische manier kennis met deze methodiek. Door het toepassen van MoP in een case, leer je hoe het geleerde in de praktijk waarde krijgt. Daarnaast bereiden we je voor op het MoP Foundation en Practitioner examen.

Doelgroep
Directeuren, managers, portfoliomanagers, programmamanagers, projectmanagers, medewerkers van een portfolio-/programmabureau.

Inhoud van de training
MoP geeft een compleet beeld van Portfoliomanagement in de vorm van 2 cycli: de Definition en de Delivery cyclus. Binnen deze cycli zijn een aantal practices nader uitgewerkt. Naast deze 2 cycli onderkent MoP een vijftal principes (uitgangspunten) die randvoorwaardelijk zijn voor het goed inrichten en borgen van portfoliomanagement in een organisatie. De training is in het Nederlands. Het cursusmateriaal (sheets en boek) is in het Engels.

Examen
De training kan worden afgesloten met het internationaal erkende MoP Foundation en MoP Practitioner examen.

Examenbegeleiding
Cursisten wordt de mogelijkheid geboden om tijdens hun voorbereiding op het examen, hun vragen telefonisch of per e-mail voor te leggen aan hun trainer. Gratis e-learning is voor elke deelnemer beschikbaar.

De training wordt gehouden:
– Op 3 aaneengesloten dagen;
– Van 09:30uur tot circa 17:00uur;
Al onze trainingen en examens zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers.


Annulering en verschuiving van training of examen
Annulering of verschuiving van een training of examen kan kosten met zich meebrengen. Zie hiervoor onze leveringsvoorwaarden.
MoP® is a registered trade mark of AXELOS Limited

€1,635.00 per persoon

De dagdelen:

  • Dag 1 op 12-11-2020 van 09:30 tot 17:00 in Complex - Houten
  • Dag 2 op 13-11-2020 van 09:30 tot 17:00 in Complex - Houten
  • Dag 3 op 19-11-2020 van 09:30 tot 17:00 in Complex - Houten

 

Alle prijzen exclusief 21% BTW

Bel ons op 0343 528 040 of gebruik onderstaand formulier.

Mede door de recente beperkingen als gevolg van de COVID-19 Pandemie, hebben wij ons trainingspallet uitgebreid. Naast de al bekende klassikale trainingen hebben wij natuurlijk de zelfstudiepakketten. Als derde variant bieden wij nu ook trainingen aan in een virtuele trainingsruimte (virtual classroom of ook wel online instructor-led trainingen).

Gedurende de cursus sta je in contact met de trainer en de medecursisten. In de virtuele trainingsruimte vullen we de training op de gebruikelijke manier in. Er zijn presentaties, opdrachten, er is gelegenheid tot het stellen van vragen, een gesprek met de trainer en discussie(s) met de medecursisten. Op deze wijze bieden wij online nagenoeg dezelfde mogelijkheden als in een fysieke bijeenkomt.

Deze optie bieden wij aan voor de volgende trainingen :

Voordelen :
• Mogelijkheid om vragen te stellen aan de trainer
• Mogelijkheid om ervaringen van medecursisten te horen
• Geen reistijd (geen file / overvolle treinen en geen CO2 uitstoot)
• Kleine groepen
• Meerdere korte interacties (dagdeel) zodat je tijd hebt om de leerstof te laten bezinken
• Geen rij bij de koffiemachine

Nadeel :
• De lunch en de koffie moet je zelf verzorgen.