Al onze trainingen gaan door. Bij voorkeur fysiek in kleine groepen conform de RIVM regels. Waar nodig en mogelijk met behulp van on line en video technieken. De exacte invulling vindt altijd plaats in overleg met de deelnemers, zodat de bekende Ruysdael kwaliteit gewaarborgd blijft.

Inschrijven op dit cursus

Bedrijf/organisatie of particulier?


Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens

Deelnemer
Velden met * zijn verplicht voor het op de juiste manier verwerken van jouw aanvraag.


 

Let op: Deze cursus bevat Dagdelen in het verleden.

Masterclass Mindset voor gezamenlijk succes

In ons werk neemt de dynamiek en complexiteit steeds meer toe. Gezamenlijke wendbaarheid is belangrijker dan ooit om als team of organisatie niet tegen een muur op te lopen. Wendbaarheid is de sleutel tot duurzaam succes. Samen kun je meer dan je zelf voor mogelijk houdt. Maar welke mindset hoort daarbij?

Het zit in het DNA van Ruysdael om anderen te inspireren en te faciliteren, zodat we samen meer kunnen. Onderzoek en decennia ervaring vormen de basis voor onze aanpak om een succesvolle mindset te ontwikkelen die het beste naar boven brengt in jezelf en in anderen. We noemen dit een ecologische mindset om te benadrukken dat het gaat om een gezonde dynamische balans tussen jezelf en anderen.

Het gaat om opties


Wil je samen met anderen resultaten neerzetten? Kies dan voor de masterclass ‘Mindset voor gezamenlijke succes’ en volg een diepgaande en tegelijkertijd eenvoudige zoektocht naar jouw manier van denken. Ondersteund met de Mindsonar denkstijlentest krijg je zicht op jouw drijfveren, criteria en denkpatronen. Door dit te combineren met de uitkomsten van diverse onderzoeken naar succesvolle anderen krijg je scherpte in je ontwikkelpad. Elk persoon en elke situatie is uniek. Daarom is het belangrijker om opties te krijgen dan jezelf in een hokje te plaatsen.

Re-focus


De rode draad van de masterclass is het ervaren van eenvoudige ‘activatie-vragen’ die jou en anderen helpen om tijdelijk een andere focus aan te brengen in de interactie. Dat geeft nieuwe mogelijkheden en wendbaarheid. In de masterclass ervaar je een krachtige combinatie van drie bouwstenen:

 1. De uitkomsten van verschillende onderzoeken in onze eigen praktijk, met en bij klanten, waarin we zochten naar voorbeelden van een authentieke mindset die het verschil maakt;
 2. Jouw persoonlijke Mindsonar® profiel voor een concrete situatie in jouw werk;
 3. Ontwerp en werk met jouw eigen unieke activatie-patroon, een eenvoudige te onthouden set van vragen, die zorgt dat jij en anderen beter die dynamische balans kunnen houden.Wendbaar


Samengevat zorgt deze masterclass ervoor dat jij jouw unieke mindset voor gezamenlijk succes vindt. Anders dan andere trainingen die een typologie promoten, geeft deze masterclass de opties en flexibiliteit om te ‘refocussen’ zoals jij dat nodig vindt. Stel je eens voor wat er samen mogelijk is als iedereen flexibel en opgelijnd is.

€495.00 per persoon

Dagdelen:

 • Dag 1 op 05-10-2020 van 09:30 tot 17:00 in Complex - Houten

 

Alle prijzen exclusief 21% BTW

Bel ons op 0343 528 040 of gebruik onderstaand formulier.

  Mede door de recente beperkingen als gevolg van de COVID-19 Pandemie, hebben wij ons trainingspallet uitgebreid. Naast de al bekende klassikale trainingen hebben wij natuurlijk de zelfstudiepakketten. Als derde variant bieden wij nu ook trainingen aan in een virtuele trainingsruimte (virtual classroom of ook wel online instructor-led trainingen).

  Gedurende de cursus sta je in contact met de trainer en de medecursisten. In de virtuele trainingsruimte vullen we de training op de gebruikelijke manier in. Er zijn presentaties, opdrachten, er is gelegenheid tot het stellen van vragen, een gesprek met de trainer en discussie(s) met de medecursisten. Op deze wijze bieden wij online nagenoeg dezelfde mogelijkheden als in een fysieke bijeenkomt.

  Deze optie bieden wij aan voor de volgende trainingen :

  Voordelen :
  • Mogelijkheid om vragen te stellen aan de trainer
  • Mogelijkheid om ervaringen van medecursisten te horen
  • Geen reistijd (geen file / overvolle treinen en geen CO2 uitstoot)
  • Kleine groepen
  • Meerdere korte interacties (dagdeel) zodat je tijd hebt om de leerstof te laten bezinken
  • Geen rij bij de koffiemachine

  Nadeel :
  • De lunch en de koffie moet je zelf verzorgen.