Al onze trainingen gaan door. Bij voorkeur fysiek in kleine groepen conform de RIVM regels. Waar nodig en mogelijk met behulp van on line en video technieken. De exacte invulling vindt altijd plaats in overleg met de deelnemers, zodat de bekende Ruysdael kwaliteit gewaarborgd blijft.

Inschrijven op dit cursus

Bedrijf/organisatie of particulier?


Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens

Deelnemer
Velden met * zijn verplicht voor het op de juiste manier verwerken van jouw aanvraag.


 

Let op: Deze cursus bevat Dagdelen in het verleden.

a2Results® facilitator training

Wil jij succes faciliteren?

Elke verbetering, verandering of vernieuwing is mensenwerk. De a2Results® Facilitator training geeft je meer opties om succesvol resultaat te beïnvloeden. Met de a2Results® app ontdek je praktische micro-interventies voor verbetertrajecten, projecten en multidisciplinaire samenwerkingsverbanden.

Wat is een a2Results® Facilitator?

a2Results® staat voor acceleratie naar succesvolle resultaten. Het is een set van kennis, tools en interventies voor duurzame verbetering, verandering en innovatie. Als facilitator ben je gecertificeerd in de specifieke toepassing van a2Results® .

Waaruit bestaat de training?

Het is een training van totaal twee dagen met een kort en krachtig programma om je te bekwamen (ervaringsgericht leren) in het gebruik van de a2Results® instrumenten en interventies. In hoofdlijnen:

 • Je kent de principes, aanpak en instrumenten van a2Results®;
 • Je hebt ervaren hoe je zeven menselijke succesfactoren beïnvloedt;
 • Je weet hoe je de a2Results®app gebruikt voor krachtige interventies.
 • Supervisie en intervisie bij het gebruik van de a2Results®app


Doelgroep

Deze training is voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen als begeleider van verbetering, verandering en innovatie, zoals: zelfstandige professionals, coaches, scrum masters, trainers, leerwerk begeleiders, teamleiders en managers.

Voordelen

Door de a2Results® Facilitator training krijg je een uitgebalanceerde set kennis, tools en interventies die gecombineerd met jouw eigen ervaring het verschil maakt in de meest uiteenlopende situaties. Zo krijg je voor elk van de zeven succesfactoren praktische voorbeelden van eenvoudige, maar uiterst effectieve micro-interventies om het succes van teams en groepen te versnellen. Alles is eenvoudige toepasbaar in het dagelijkse werk en zorgt ervoor dat samenwerking op een hoger plan komt. Of met andere woorden: dat er meer kans op succesvolle resultaten is.

Het programma (verdeeld over twee dagen)

 • Inleiding - Verbinden van doelen en inspiratie
 • Wat is a2Results®? - Visie, Missie en drie succesvragen
 • Praktijkkader bovenstroom/onderstroom en de zeven succesfactoren
 • Hoe gebruik je de a2Results®app – Vastleggen/interpretatie/interventie
 • Werken met succes markers - Intervisie en uitbreiden interventies
 • Expert presentaties - Combineren met eigen ervaring
 • a2Results® teamprestatie - Case en integratie


Meer informatie

De certificering is een individuele certificering met een certificaat op naam. We verzorgen ook incompany trajecten voor groepen professionals die vanuit hetzelfde kader willen werken, zoals projectmanagers, Agile coaches of trainers van een interne academie.

Over Ruysdael

Wij hebben een passie voor mensenwerk en vernieuwing. We helpen teams om resultaten neer te zetten die verwachtingen te boven gaan. We werken met een integrale aanpak en een raamwerk voor duurzame innovatie. Zeven menselijke succesfactoren die het resultaat versneld dichterbij brengen. Zoals leiderschap, co-creatie en effectieve kennisoverdracht.

De kennis, tools en interventies voor die versnelling is gebundeld in a2Results®, ons internationale label voor ‘acceleration towards successful Results’.

De training wordt gehouden:

– Op twee afzonderlijke dagen;

– Van 09:30uur tot circa 17:00uur;


Al onze trainingen en examens zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers.

€900.00 per persoon

Dagdelen:

 • Dag 1 op 16-11-2020 van 09:30 tot 17:00 in Complex - Houten
 • Dag 2 op 30-11-2020 van 09:30 tot 17:00 in Complex - Houten

 

Alle prijzen exclusief 21% BTW

Bel ons op 0343 528 040 of gebruik onderstaand formulier.

  Mede door de recente beperkingen als gevolg van de COVID-19 Pandemie, hebben wij ons trainingspallet uitgebreid. Naast de al bekende klassikale trainingen hebben wij natuurlijk de zelfstudiepakketten. Als derde variant bieden wij nu ook trainingen aan in een virtuele trainingsruimte (virtual classroom of ook wel online instructor-led trainingen).

  Gedurende de cursus sta je in contact met de trainer en de medecursisten. In de virtuele trainingsruimte vullen we de training op de gebruikelijke manier in. Er zijn presentaties, opdrachten, er is gelegenheid tot het stellen van vragen, een gesprek met de trainer en discussie(s) met de medecursisten. Op deze wijze bieden wij online nagenoeg dezelfde mogelijkheden als in een fysieke bijeenkomt.

  Deze optie bieden wij aan voor de volgende trainingen :

  Voordelen :
  • Mogelijkheid om vragen te stellen aan de trainer
  • Mogelijkheid om ervaringen van medecursisten te horen
  • Geen reistijd (geen file / overvolle treinen en geen CO2 uitstoot)
  • Kleine groepen
  • Meerdere korte interacties (dagdeel) zodat je tijd hebt om de leerstof te laten bezinken
  • Geen rij bij de koffiemachine

  Nadeel :
  • De lunch en de koffie moet je zelf verzorgen.