Al onze trainingen gaan door. Bij voorkeur fysiek in kleine groepen conform de RIVM regels. Waar nodig en mogelijk met behulp van on line en video technieken. De exacte invulling vindt altijd plaats in overleg met de deelnemers, zodat de bekende Ruysdael kwaliteit gewaarborgd blijft.

Inschrijven op deze cursus

Bedrijf/organisatie of particulier?


Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens

Deelnemer
Velden met * zijn verplicht voor het op de juiste manier verwerken van jouw aanvraag.


 

Let op: Deze cursus bevat Dag(en). in het verleden.

training PRINCE2® Foundation (6de editie)

Deze basistraining behandelt een snel overzicht van PRINCE2® (6de editie) en is daardoor bij uitstek geschikt voor professionals die met de methode willen kennismaken. In een vlot tempo ontdek je de specifieke PRINCE2-aanpak van projecten. Daarbij besteden we extra aandacht aan de Business Case, aan rollen in projecten en het plannen van projectwerk. In onze PRINCE2 Foundation training leer je hoe alle PRINCE2 elementen met elkaar samenhangen en elkaar onderling versterken.

Er is veel ruimte voor praktijkoefeningen en discussie, zodat het geleerde ook beklijft. Na de training werk je met onze e-learning omgeving om je voor te bereiden op het (optionele) PRINCE2 Foundation examen.

Doelstelling

Deze training maakt de deelnemers bewust van “goed projectmanagement” met PRINCE2 en bereidt ze voor op het PRINCE2 Foundation examen.

Doelgroep

De training is bij uitstek geschikt voor iedereen die op de een of andere manier betrokken is bij projecten en die wil kennismaken met PRINCE2.

Inhoud van de training

– Een snel beeld van wat u met PRINCE2 kunt bereiken;
– Inzicht in de toepasbaarheid in je projectteam;
– Praktijkvoorbeelden van trainer en cursisten;
– Oefenen met praktijkopdrachten;
– Veel interactie;
– Oefeningen en e-learning ter voorbereiding op het Foundation examen;
– Casus met groepsopdrachten.

Examen

De training wordt afgesloten met het PRINCE2 Foundation examen. Dit examen kan zowel electronisch (te bestellen in de webshop) als op papier op de volgende data worden afgenomen.


Annulering en verschuiving van training of examen
Annulering of verschuiving van een training of examen kan kosten met zich meebrengen. Zie hiervoor onze leveringsvoorwaarden.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited

€799.00 per persoon

Dag(en).:

 • Dag 1 op 17-06-2021 van 09:30 tot 17:00 in Complex - Houten
 • Dag 2 op 23-06-2021 van 09:30 tot 17:00 in Complex - Houten

 

Alle prijzen exclusief 21% BTW

Bel ons op 0343 528 040 of gebruik onderstaand formulier.

  Mede door de recente beperkingen als gevolg van de COVID-19 Pandemie, hebben wij ons trainingspallet uitgebreid. Naast de al bekende klassikale trainingen hebben wij natuurlijk de zelfstudiepakketten. Als derde variant bieden wij nu ook trainingen aan in een virtuele trainingsruimte (virtual classroom of ook wel online instructor-led trainingen).

  Gedurende de cursus sta je in contact met de trainer en de medecursisten. In de virtuele trainingsruimte vullen we de training op de gebruikelijke manier in. Er zijn presentaties, opdrachten, er is gelegenheid tot het stellen van vragen, een gesprek met de trainer en discussie(s) met de medecursisten. Op deze wijze bieden wij online nagenoeg dezelfde mogelijkheden als in een fysieke bijeenkomt.

  Deze optie bieden wij aan voor de volgende trainingen :

  Voordelen :
  • Mogelijkheid om vragen te stellen aan de trainer
  • Mogelijkheid om ervaringen van medecursisten te horen
  • Geen reistijd (geen file / overvolle treinen en geen CO2 uitstoot)
  • Kleine groepen
  • Meerdere korte interacties (dagdeel) zodat je tijd hebt om de leerstof te laten bezinken
  • Geen rij bij de koffiemachine

  Nadeel :
  • De lunch en de koffie moet je zelf verzorgen.