Definiëren van KPI's

Zeker grotere organisaties zijn verzot op het gebruik van KPI’s om hun organisatie, personeel en processen te meten en te managen. Binnen grote multinationals kan dit aantal oplopen tot wel 15.000 stuks, wat natuurlijk uitzonderlijk is. Feit blijft dat een grote hoeveelheid aan KPI’s voor ons hét teken is dat een KPI niet meer doet wat hij zou moeten doen en dat het gebruik ervan zelfs schadelijk kan zijn voor het originele doel. De training wordt gegeven in samenwerking met onze partner Supply Value.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Hoe vertaal je strategie naar succes factoren?
 • Hoe vertaal je succes factoren naar KPI’s?
 • Wat zijn KPI’s?
 • Hoe wordt een KPI gemaakt?
 • Waar moet een KPI aan voldoen? Het 10-stappenplan.
 • Praktische tips: do’s en don’ts;
 • Hulpmiddelen: sheets, template en checklist.

Het gehele programma wordt ondersteund met praktijkvoorbeelden en oefeningen.

Meer weten over deze training? Bel met Peter Linssen op 0343 528 040 of laat onderstaand je telefoonnummer achter en wij bellen je zonder enige verplichtingen terug.Veelgestelde vragen

Wanneer is deze training?

Deze eendaagse training staat gepland op de volgende data:

  Momenteel zijn er nog geen cursussen gepland. Neem contact op via contact@ruysdael.nl of 0343 528 040 voor andere mogelijkheden.

  Kan ik mijn eigen case inbrengen?

  Gedurende deze training maak je steeds de vertaling naar je eigen situatie. Het is daarom juist gewenst dat je je eigen case inbrengt.

  Kan deze training ook in company worden gegeven?

  Onze ervaring is dat deze training uitermate geschikt is voor in-company. Deze training is een ideale mogelijkheid om als organisatie een volgende stap te zetten op het gebied van het definiëren van KPI’s. We kunnen de training dan ook aanpassen aan jullie specifieke situatie.

  Voor wie is deze training bedoeld?

  De training is bij uitstek geschikt voor Managers en Projectmanagers.