Design Thinking

Design thinking gaat niet uit van problemen maar van het creëren en testen van oplossingen. Het is met name geschikt voor problemen waar geen bekende oplossing voor handen ligt. Design Thinking is een manier van zowel denken als werken en is gericht op het bedenken en testen van oplossingen (in tegenstelling tot analyseren dat gericht is op het probleem en beslissen dat gericht is op kiezen). Design thinking gaat uit van leren door creëren: we leren wat we willen maken door het al doende te maken. De training wordt gegeven in samenwerking met onze partner Supply Value.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Design thinking in context;
 • Het proces van design thinking;
 • Tools en methoden voor design thinking;
 • Creatieve technieken;
 • Implementatie in uw organisatie.

Het gehele programma wordt ondersteund met praktijkvoorbeelden en oefeningen.

Meer weten over deze training? Bel met Peter Linssen op 0343 528 040 of laat onderstaand je telefoonnummer achter en wij bellen je zonder enige verplichtingen terug.  Veelgestelde vragen

  Wanneer is deze training?

  Deze eendaagse training staat gepland op de volgende data:

   Momenteel zijn er nog geen cursussen gepland. Neem contact op via contact@ruysdael.nl of 0343 528 040 voor andere mogelijkheden.

   Kan ik mijn eigen case inbrengen?

   Gedurende deze training maak je steeds de vertaling naar je eigen situatie. Het is daarom juist gewenst dat je je eigen case inbrengt.

   Kan deze training ook in company worden gegeven?

   Onze ervaring is dat deze training uitermate geschikt is voor in-company. Deze training is een ideaal startpunt om als organisatie een volgende stap te zetten op het gebied van Design Thinking. We kunnen de training dan ook aanpassen aan jullie specifieke situatie.

   Voor wie is deze training bedoeld?

   De training is bij uitstek geschikt voor Architecten, CPO’s, inkoopadviseurs/-consultants, Managers, Projectmanagers, Service Managers.