Waar staan wij voor?

Sinds 1994 ondersteunen wij professionals, teams, organisaties en andere samenwerkingsverbanden met advies, management, leren en ontwikkelen, om te groeien en duurzaam te innoveren. In onze visie gaat het bij verbetering, verandering en vernieuwing om duurzame effecten die er toe blijven doen. Gerealiseerd met optimale inzet van hulpbronnen, doordat we er samen de schouders onder zetten, de verbinding zoeken en wendbaar blijven. En daar dragen wij met onze passie en professionaliteit graag aan bij.

Rusydael 25 jaar verbinding met innovatiekracht

Succes maak je samen

Mensenwerk staat aan de basis van elk succes. Heb je oog voor de meerwaarde voor het omringende business ecosysteem, dan krijg je bestendige resultaten. Hoe beter de interactie tussen mensen, hoe groter de kans op succes. Daarom stellen wij in elk werkveld de menselijke succesfactoren centraal. Dit, gecombineerd met de gezamenlijke passie en expertise, maakt dat wij uw succes meer mogelijk maken.

Sneller, beter en bestendig

In onze aanpak werken we met de a2Results® formule. Deze draait om acceleratie naar succesvol resultaat en zorgt voor snellere, betere en bestendigere resultaten. De formule kenmerkt zich door een krachtige, flexibele en daarmee unieke combinatie van kennis, tools en interventies voor duurzame verbetering, verandering of innovatie. Lees meer over a2Results® . Wij helpen u graag verder!

Portfolio's

werkveld portfolio's

Samenwerken

samenwerken als team

Leren

ontwikkelen naar een next level

Agile

Agile werkveld

Projecten

projecten professionaliseren

Actueel

Wij geven 50 gratis workshops weg aan samenwerkingsverbanden die aan maatschappelijke opgaven, zoals de energietransitie en de transitie naar een circulaire economie werken. Lees meer over de voorwaarden om in aanmerking te komen. Wees er snel bij!

Download nu het portfoliomanagementrapport 2019 met als thema ‘Changing the game’ en speciale aandacht voor benefitmanagement.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze jubileumaanbiedingen!

Benieuwd waar jouw organisatie staat? Doe als persoon of als organisatie mee met de portfoliomanagement benchmark en ontvang een rapport en advies!

Onze eerstvolgende trainingen

CursusBegint opLocatiePrijsBekijk
Gemeente Sluis - PRINCE2® Fast Track trainingwoensdag 29 januari 2020Dat kan overal zijn€ 1648 p/p
training PRINCE2® Foundation (6de editie)donderdag 23 januari 2020Houten€ 799 p/p
Examen PRINCE2® Foundation (6de editie)dinsdag 4 februari 2020Houten€ 285 p/p
Leergang Portfoliomanagement deel 2; Portfolio deliverydonderdag 13 februari 2020€ 1695 p/p
Leergang Portfoliomanagement; deel 1 Planning & deel 2 Deliverydonderdag 26 september 2019€ 2995 p/p
Workshop portfolio resourceplanningdonderdag 13 februari 2020Houten€ 995 p/p
Agile werken in projectenwoensdag 19 februari 2020Houten€ 450 p/p
Workshop Benefitmanagementdonderdag 27 februari 2020Houten€ 995 p/p