Kaizen Evenement

Blijven prestaties achter bij targets? Kunt u de vinger niet op de zere plek in het proces leggen? Breng business expertise en data bij elkaar met Kaizen en start met continu verbeteren! Met behulp van de training Kaizen evenement vergaart u kennis over het Lean gedachtegoed. Hiermee leert u verspillingen te herkennen, maar krijgt u ook praktische handreikingen over het elimineren van deze verspillingen. Het uitgangspunt van deze training is dan ook om zelf een Kaizen evenement uit te voeren en de basis voor continu verbeteren te leggen. De training wordt gegeven in samenwerking met onze partner Supply Value.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Wat is Kaizen?;
 • Hoe werkt een Kaizen Event?;
 • Lean Six Sigma;
 • 5 Times Why en Pareto analyse;
 • PDCA-cyclus;
 • Praktische tips: do’s en don’ts;
 • Hulpmiddelen: sheets, template en checklist.

Het gehele programma wordt ondersteund met praktijkvoorbeelden en oefeningen.

Meer weten over deze training? Bel met Peter Linssen op 0343 528 040 of laat onderstaand je telefoonnummer achter en wij bellen je zonder enige verplichtingen terug.  Veelgestelde vragen

  Wanneer is deze training?

  Deze eendaagse training staat gepland op de volgende data:

   Momenteel zijn er nog geen cursussen gepland. Neem contact op via contact@ruysdael.nl of 0343 528 040 voor andere mogelijkheden.

   Kan ik mijn eigen case inbrengen?

   Gedurende deze training maak je steeds de vertaling naar je eigen situatie. Het is daarom juist gewenst dat je je eigen case inbrengt.

   Kan deze training ook in company worden gegeven?

   Onze ervaring is dat deze training uitermate geschikt is voor in-company. Deze training is een ideale mogelijkheid om als organisatie een volgende stap te zetten op het gebied van continu verbeteren verbeteren. We kunnen de training dan ook aanpassen aan jullie specifieke situatie.

   Voor wie is deze training bedoeld?

   De training is bij uitstek geschikt voor Managers en Projectmanagers.