Leergang projectmanagement

Het verschil maken
Het vak projectmanagement is zich aan het professionaliseren. Organisaties willen projectmatig werken en kunnen rekenen op goedlopende projecten. De roep om succesvolle en effectieve projectmanagers neemt dan ook toe. Competente projectmanagers met internationaal erkende certificering maken het verschil! Speciaal voor ervaren projectmanagers die het verschil willen maken is deze leergang ontwikkeld.

De leergang
In deze leergang worden de deelnemers opgeleid tot effectieve en breed inzetbare projectmanagers. Alle relevante competenties voor projectmanagers komen aan bod, zoals: best practices projectmanagement, werken met projectteams, financieel management, communicatieve vaardigheden, methodieken voor projectmanagement, rollenspelen, intervisie op praktijkcases van de deelnemers, begeleiding door een professioneel coach en intervisie met collega projectmanagers.

Voorwaarden voor deelname
Voorwaarden voor deelname aan de Leergang Effectief Projectmanagement:

  • Deelnemers hebben minimaal twee jaren ervaring als projectleider;
  • Deelnemers zijn minimaal in het bezit van het PRINCE2 Foundation certificaat.

Let op! Voorafgaand aan de Leergang Effectief Projectmanagement kunnen deelnemers zonder PRINCE2-certificering de optionele module PRINCE2-Foundation of PRINCE2 Fast Track volgen. Deze training en de bijbehorende PRINCE2-certificering kunnen gevolgd worden tot aanvang van blok 1.

Programma:

  • Doorlooptijd vijf maanden bestaande uit een introductiedag, vier blokken van twee dagen plus avond en terugkomdag;
  • Minimum aantal deelnemers vier, maximum aantal acht;
  • Kosten op aanvraag;
  • Het programma wordt in overleg met de deelnemers bepaald;
  • Leergang wordt afgesloten met een eindpresentatie en het Ruysdael certificaat Effectief Projectmanagement;
  • De deelnemer wordt voorbereid op en begeleid bij het behalen van het IPMA-certificaat op niveau B of C, afhankelijk van de projectmanagementervaring en toetsing van IPMA-criteria.

Prijs training: Prijs op aanvraag

 

0

Voeg een Commentaar


UA-52699058-2