Masterclass Mindset voor gezamenlijk succes

In ons werk neemt de dynamiek en complexiteit steeds meer toe. Gezamenlijke wendbaarheid is belangrijker dan ooit om als team of organisatie niet tegen een muur op te lopen. Wendbaarheid  is de sleutel tot duurzaam succes. Samen kun je meer dan je zelf voor mogelijk houdt. Maar welke mindset hoort daarbij?

Het zit in het DNA van Ruysdael om anderen te inspireren en te faciliteren, zodat we samen meer kunnen. Onderzoek en decennia ervaring vormen de basis voor onze aanpak om een succesvolle mindset te ontwikkelen die het beste naar boven brengt in jezelf en in anderen. We noemen dit een ecologische mindset om te benadrukken dat het gaat om een gezonde dynamische balans tussen jezelf en anderen.

Het gaat om opties

Wil je samen met anderen resultaten neerzetten? Kies dan voor de masterclass ‘Mindset voor gezamenlijke succes’ en volg een diepgaande en tegelijkertijd eenvoudige zoektocht naar jouw manier van denken. Ondersteund met de Mindsonar denkstijlentest krijg je zicht op jouw drijfveren, criteria en denkpatronen. Door dit te combineren met de uitkomsten van diverse onderzoeken naar succesvolle anderen krijg je scherpte in je ontwikkelpad. Elk persoon en elke situatie is uniek. Daarom is het belangrijker om opties te krijgen dan jezelf in een hokje te plaatsen.

Re-focus

De rode draad van de masterclass is het ervaren van eenvoudige ‘activatie-vragen’ die jou en anderen helpen om tijdelijk een andere focus aan te brengen in de interactie. Dat geeft nieuwe mogelijkheden en wendbaarheid. In de masterclass ervaar je een krachtige combinatie van drie bouwstenen:

  1. De uitkomsten van verschillende onderzoeken in onze eigen praktijk, met en bij klanten, waarin we zochten naar voorbeelden van een authentieke mindset die het verschil maakt;
  2. Jouw persoonlijke Mindsonar® profiel voor een concrete situatie in jouw werk;
  3. Ontwerp en werk met jouw eigen unieke activatie-patroon, een eenvoudige te onthouden set van vragen, die zorgt dat jij en anderen beter die dynamische balans kunnen houden.

Wendbaar

Samengevat zorgt deze masterclass ervoor dat jij jouw unieke mindset voor gezamenlijk succes vindt. Anders dan andere trainingen die een typologie promoten, geeft deze masterclass de opties en flexibiliteit om te ‘refocussen’ zoals jij dat nodig vindt. Stel je eens voor wat er samen mogelijk is als iedereen flexibel en opgelijnd is.

Wat zeggen anderen?

“De zachte kant bepaalt veelal in grote mate het succes van een team, maar het is lastig om hierbij de vinger op de zere plek te leggen. Dankzij de training heb ik praktische handvaten, waarmee ik sneller betere resultaten met een team kan bereiken.
Daarnaast heeft het mijn beeld ten aanzien van ieder individu binnen een team veranderd en heeft het mijn eigen denken en handelen op een positieve manier beïnvloed.” Maarten.

a2Results® en Mindsonar®

De masterclass ‘Mindset voor gezamenlijk succes’ is een onderdeel van a2Results®. Dit is ons label voor ‘acceleratie naar succesvolle resultaten’. Een totaalpakket van kennis, tools en interventies voor verbetering, verandering en innovatie. a2results-logoAndere onderdelen zijn bijvoorbeeld:

Mindsonar® is een geregistreerd trademark van het Instituut voor Eclectische Psychologie (IEP)

Reserveren en meer informatie

De eendaagse Masterclass ‘Mindset voor gezamenlijk succes’ is beschikbaar als in-company en als open inschrijving.

Contact opnemen –  Trainingskalender – Succesfactoren – Onderzoeksresultaten
Momenteel zijn er nog geen cursussen gepland. Neem contact op via contact@ruysdael.nl of 0343 528 040 voor andere mogelijkheden.

Wat vinden anderen?

“De zachte kant bepaalt veelal in grote mate het succes van een team, maar het is lastig om hierbij de vinger op de zere plek te leggen. Dankzij de training heb ik praktische handvaten, waarmee ik sneller betere resultaten met een team kan bereiken.
Daarnaast heeft het mijn beeld ten aanzien van ieder individu binnen een team veranderd en heeft het mijn eigen denken en handelen op een positieve manier beïnvloed.” Maarten.
7

Comments

Voeg een Commentaar


UA-52699058-2