MoP Practitioner

MoP® (Management of Portfolio’s) is de internationale standaard voor Portfoliomanagement. MoP biedt een raamwerk voor het definiëren en het leveren van (verander-) portfolio’s. Een portfolio is een bewust gekozen, cyclisch veranderend geheel van activiteiten, projecten en programma’s om de strategische doelstellingen van een organisatie te bereiken.

Het doel van portfoliomanagement is het vaststellen van de optimale balans tussen het belang van de activiteiten en het gebruik van de schaarse resources, het rekening houden met de risico’s en kansen die de omgevingsfactoren bieden en het bereiken van de strategische doelstellingen van de organisatie.

De training wordt gegeven door een ervaren en gecertificeerd trainer en adviseur.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

De MoP Practitioner training gaat vooral in op het toepassen van de opgedane MoP Foundation kennis. Het is een echte ‘doendag’. De training is in het Nederlands. Het cursusmateriaal (sheets en boek) is in het Engels.

Het gehele programma wordt ondersteund met praktijkvoorbeelden en oefeningen.

Meer weten over deze training? Bel met Peter Linssen op 0343 528 040 of laat onderstaand je telefoonnummer achter en wij bellen je zonder enige verplichtingen terug.  Veelgestelde vragen

  Wanneer is deze training?

  Deze eendaagse training staat gepland op de volgende data:

   Momenteel zijn er nog geen cursussen gepland. Neem contact op via contact@ruysdael.nl of 0343 528 040 voor andere mogelijkheden.

   Kan ik mijn eigen case inbrengen?

   Gedurende deze training maak je steeds de vertaling naar je eigen situatie. Het is daarom juist gewenst dat je je eigen case inbrengt.

   Kan deze training ook in company worden gegeven?

   Onze ervaring is dat deze training uitermate geschikt is voor in-company. Deze training is een ideale mogelijkheid om als organisatie een volgende stap te zetten op het gebied van portfoliomanagement. We kunnen de training dan ook aanpassen aan jullie specifieke situatie.

   Voor wie is deze training bedoeld?

   De training is bedoeld voor iedereen die een MoP Foundation training heeft gevolgd.