Het kan elke organisatie gebeuren: er loopt een project vast. De spanningen en frustraties lopen op. Geld en tijd lekt weg. De oorzaak is divers maar de oplossing altijd mensenwerk. Je zoekt iemand die het project weer in ‘control’ brengt.

Frustraties van een projectleider

Projectmanagers die het verschil maken

Wij zorgen dat je gaat voorlopen!

Bij Ruysdael werken professionals, gespecialiseerd in mensenwerk. Wij zijn aantoonbaar  geschikt om het probleem op te lossen, om uw project weer in de ‘flow’ te krijgen. De Ruysdaeler brengt structuur aan en zorgt voor samenwerking, inspiratie en verbinding, zowel binnen als buiten het project.

Succes maak je samen

Maak kennis met Anton Baas die weet hoe je wisselwerking stimuleert tussen mensen zodat het collectief krachtiger wordt.

LINKED IN ANTON BAAS

Anton Baas

Het volgen van alle regels leidt veelal tot verspilling het niet halen van het resultaat. Tegelijkertijd heeft regelgeving ook een doel. Door samen met bijvoorbeeld het PMO de regels te interpreteren en een gemeenschappelijk doel te bepalen, gaan regels voor je werken en neemt de bureaucratie af. Zeker binnen een organisatie waar alle mensen uiteindelijk tot doel hebben de strategische doelen te bereiken.

Zeker in het geval van escalaties is het aan te raden van de gebaande paden af te stappen. Natuurlijk moeten formeel alle plannen weer netjes worden bijgesteld en goedgekeurd, maar alleen nadat deze met alle betrokkenen zijn opgesteld en duidelijk is dat er ook daadwerkelijk een werkbare oplossing is gevonden.

Profiel

Gerelateerde artikelen