Ruysdael Virtual Classroom (online instructor-led) trainingen

Mede door de recente beperkingen als gevolg van de COVID-19 Pandemie, hebben wij ons trainingspallet uitgebreid. Naast de al bekende klassikale trainingen hebben wij natuurlijk de zelfstudiepakketten. Als derde variant bieden wij nu ook trainingen aan in een virtuele trainingsruimte (virtual classroom of ook wel online instructor-led trainingen).

Gedurende de cursus sta je in contact met de trainer en de medecursisten. In de virtuele trainingsruimte vullen we de training op de gebruikelijke manier in. Er zijn presentaties, opdrachten, er is gelegenheid tot het stellen van vragen, een gesprek met de trainer en discussie(s) met de medecursisten. Op deze wijze bieden wij online nagenoeg dezelfde mogelijkheden als in een fysieke bijeenkomt.

Deze optie bieden wij aan voor de volgende trainingen :

Voordelen :
• Mogelijkheid om vragen te stellen aan de trainer
• Mogelijkheid om ervaringen van medecursisten te horen
• Geen reistijd (geen file / overvolle treinen en geen CO2 uitstoot)
• Kleine groepen
• Meerdere korte interacties (dagdeel) zodat je tijd hebt om de leerstof te laten bezinken
• Geen rij bij de koffiemachine

Nadeel :
• De lunch en de koffie moet je zelf verzorgen.

Hoe lang duurt de training ?

Omdat een training in een virtuele trainingsruimte erg intensief is, verdelen we de training in 4 interacties (dagdelen). We starten om 9:00 uur en eindigen een dagdeel om 12:00 uur. Tussendoor plannen we in overleg met de deelnemers een koffie break.

Heb je speciale apparatuur nodig ?

Nee. Een computer met camera en microfoon is voldoende. Een hoofdtelefoon of oortjes zijn aan te bevelen, maar niet strikt noodzakelijk als je in een rustige ruimte zit.

Kan ik online PRINCE2® examen doen ?

Ja, je kunt online examen doen op een moment dat jou het beste uitkomt. Wij melden je, na inschrijving, aan voor het afleggen van een online examen.

Kan ik online IPMA examen doen ?

Het examen wordt afgenomen door IPMAcertificeren.nl. IPMAcertificeren.nl biedt de mogelijkheid voor online examens af te nemen en het interview kan ook via een video afgenomen worden. Kijk voor meer informatie op www.ipmacertificeren.nl

Een andere vraag?


0
UA-52699058-2