Sourcing

Het klinkt vaak eenvoudig en iedereen kan het tenslotte: inkopen doen we allemaal dagelijks! Maar hoe doe je dat gestructureerd, hoe leg je de keuzes goed vast en vergeet je niks tijdens de sourcing-activiteiten. Waar moet je aan denken, wie moet je betrekken en wat moet allemaal vastgelegd worden. Het zijn slechts een aantal aspecten waar aan gedacht moet worden. De methodiek die we uitleggen is er een die bij professionele bedrijven gemeengoed is. Bedrijven en organisaties die zich geen enkele miskleun kunnen veroorloven, waar kwaliteit erg belangrijk is, met name die van het inkoopproces. De training wordt gegeven door onze ervaren trainer en adviseur in samenwerking met onze partner Supply Value.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Gedetailleerde maar praktische uitleg die voor alle commodities gebruikt kan worden;
 • Herkennen wanneer welke zaken voor welke commodity belangrijk zijn;
 • Praktijkvoorbeelden van deelnemers;
 • Lessons learned uit zowel publieke als private sector.

Het gehele programma wordt ondersteund met praktijkvoorbeelden en oefeningen.

Meer weten over deze training? Bel met Peter Linssen op 0343 528 040 of laat onderstaand je telefoonnummer achter en wij bellen je zonder enige verplichtingen terug.Veelgestelde vragen

Wanneer is deze training?

Deze eendaagse training staat gepland op de volgende data:

  Momenteel zijn er nog geen cursussen gepland. Neem contact op via contact@ruysdael.nl of 0343 528 040 voor andere mogelijkheden.

  Kan ik mijn eigen case inbrengen?

  Gedurende deze training maak je steeds de vertaling naar je eigen situatie. Het is daarom juist gewenst dat je je eigen case inbrengt.

  Kan deze training ook in company worden gegeven?

  Onze ervaring is dat deze training uitermate geschikt is voor in-company. Deze training is een ideale mogelijkheid om als organisatie een volgende stap te zetten op het gebied van continu verbeteren verbeteren. We kunnen de training dan ook aanpassen aan jullie specifieke situatie.

  Voor wie is deze training bedoeld?

  De training is bij uitstek geschikt voor Contractmanagers, inkoopadviseurs/-consultants, Inkopers.