De flow is weg

Elk samenwerkingsverband, zoals een stuurgroep, portfolioboard, projectteam en/of zelfsturend team, heeft momenten van versnelling of verbetering nodig. Soms is de rek er uit. Meestal verandert de omgeving sneller dan verwacht. Onderlinge flow van activiteiten geeft snelheid. In de praktijk blijkt dat 70% van de teams daar ontevreden over is. Er is verspilling van tijd, geld en energie door onnodig wachten, paniek-acties en gebrekkige afstemming.

Innovatiekracht

Het gaat er dan om dat de groep of het team in gezamenlijkheid, krachtig en slim de uitdagingen uit de omgeving tegemoet treedt. De Ruysdael succesversneller is daarbij het duwtje in de rug. Heel anders dan het zoveelste teamtool of risicomonitor. Geen schema’s met een typologie of rollen, maar een snelle integrale analyse en interventie in een klein, eenvoudig, goedkoop en tijdbesparend pakket.

Drie manieren om te versnellen

Team impuls

Verbeter samenhang en samenwerking door inzicht in de teamdynamiek.

Mindset

Vind de optimale mix van individuele Mindset en teamdynamiek. 

Innovatiecyclus

Transformeer teamwerk naar een next level van zelfsturing.

Geef je team een impuls

De werkwijze is snel en eenvoudig. Met de a2Results® Team app inventariseer je tijdens het werkoverleg de beleving van zeven succesfactoren. Het toont vijfendertig succesmarkers. Dit zijn de elementen van de impuls. Met behulp van het kennisplatform kiest je hieruit kleine verbeterstappen, de micro-interventies, die je de komende weken toepast in het werk.

Mindset voor gezamenlijk succes

 

 

 

 

Een doeltreffende en respectvolle aanpak

In ons overleg gebruiken we de a2Results® Team app. Daarna maken we de Mindsonar® denkstijlentest. Dan is er een teamgesprek. Het kost ons ieder twee uur voor het invullen van de scan plus test en het bespreken van de terugkoppeling met verbeteracties

Maak samen meer mogelijk

 

 

 

Een faciltator begeleidt vijf werkoverleggen:

  1. Impuls: We kiezen verbeteringen met de a2Results® Team app;
  2. Mindset: We herhalen stap 1 en maken iedere een Mindsonar test;
  3. Synergie: We bespreken de aanpak voor optimale teamsamenwerking;
  4. Feedback: We herhaal stap 1 en bespreken wat werkt;
  5. Verankering: We herhalen stap 1 en verankeren nieuwe werkwijzen.