Thuiswerkscan

De situatie op de werkvloer is dit jaar drastisch veranderd. We hebben ons nieuwe patronen aangeleerd en hebben anders contact met elkaar. Er is letterlijke en figuurlijk meer afstand. Dat merk je in de onderlinge samenwerking, maar ook in het contact tussen leidinggevende en medewerker. De onderlinge communicatie is meer oppervlakkig geworden. Wanneer je vraagt hoe het gaat, is er vaak een kort antwoord: “Goed!”.

Hoe ervaar jij het (digitaal) thuiswerken? Aan de hand van 35 stellingen over 7 thuiswerkaspecten, geven we met de Ruysdael Thuiswerkscan praktische aandachtspunten voor een goed gesprek. Bijvoorbeeld met je leidinggevende of met je team. Die gesprekken zijn nodig, want een positieve thuiswerkervaring bevordert de fitheid, de samenwerking en werkprestaties.

Doe de thuiswerkscan

Geef je e-mailadres op en ontvang zonder enige verplichting een code voor een gratis thuiswerkscan.

 

Hoe het werkt

De thuiswerkscan is een selfassessment die de beleving van het thuiswerken concretiseert. De thuiswerkscan maakt een “foto” van de beleving van de medewerker over het thuiswerken en biedt handvatten voor het gesprek met de leidinggevende.

 

* verplicht veld

Veelgestelde vragen

Ziet mijn leidinggevende de uitkomst?

De uitkomst van de scan is alleen voor jou beschikbaar en jij bepaalt of je hem deelt met je leidinggevende. Dit kan door het delen van het scherm met de uitkomsten tijdens het gesprek.

Hoe wordt bepaald of ik over een onderwerp al dan niet tevreden ben?

Na afloop van de scan wordt berekend welke onderwerpen je relatief hoog of laag hebt gescoord. Daarbij geldt je eigen gemiddelde als richtlijn.

Kan ik de thuiswerkscan ook met mijn team uitvoeren?

Ja, dat is zeker mogelijk. De uitkomst geeft dan aan over welke onderwerpen jullie als team in meer of mindere mate tevreden zijn en je kunt als team actie ondernemen.

Is de thuiswerkscan ook beschikbaar in het engels?

De vragenlijst is nog niet beschikbaar in het Engels. Indien hier veel vraag naar komt zullen we deze ontwikkelen. Mocht je hier behoefte aan hebben, laat het even weten door een mail te sturen naar contact@ruysdael.nl.