Het kan elke organisatie gebeuren: we zitten collectief vast in de waan van de dag. Er is een gedragen ontevredenheid en verandermoeheid. We ervaren dat we achter de feiten aanlopen. Strategische doelen lijken ver weg en er is gebrek aan capaciteit en tijd. De spanningen en frustraties lopen op. Er ontstaat afsluitgedrag.  De oorzaak is divers maar de oplossing altijd mensenwerk. Je zoekt iemand die het geheel in beweging brengt zodat we weer samen gaan groeien.

workcone-300

Interim managers die groei realiseren

Bij Ruysdael werken professionals, gespecialiseerd in mensenwerk. Het zit in ons DNA om mensen te bewegen. Zodat zij samen in beweging blijven, bijvoorbeeld rond een bepaald thema. De Ruysdaeler brengt structuur aan en zorgt voor samenwerking, inspiratie en verbinding, zowel onderling als met de omgeving.

Ruysdael Interim Management

Heeft uw organisatie te maken met een capaciteitsprobleem bijvoorbeeld bij een fusie, overname of groot verandertraject. Om dit tekort aan managementcapaciteit of expertise aan te vullen  is een tijdelijke manager of bestuurder voor u een oplossing. Ruysdael is in staat gedreven en ervaren professionals te leveren die u kunnen helpen bij het realiseren van uw doelstelling.

Onze interim managers onderscheiden zich van uw managers omdat het werk wat men verricht van tijdelijke aard is en wij kennis en kunde meenemen van buiten. Het werk als interim manager verschilt van het werk van de adviseur. Beide verrichten  tijdelijk werk. Echter is de interim manager ook daadwerkelijk verantwoordelijk voor het geven van leiding en voor de uitvoering. De Ruysdael interim managers onderscheiden zich door het inzetten van hun advieservaring, indien gewenst, om u nog beter te kunnen helpen bij het realiseren van uw doelstelling.

Onze mensen hebben kennis van uw branche, ervaring met realiseren van veranderingen en weten hoe mensen gemotiveerd worden. Door onze kennis van wat mensen beweegt en verbindt bij de uitvoering van onze opdrachten in te zetten, bent bent u ervan verzekerd dat u een blijvend resultaat kunt boeken en wij onze opdracht voor u tot een goed einde brengen

Indien wij werkzaam zijn bij uw organisatie zijn voelen wij ons 1 met uw organisatie, maar kunnen wij onze kennis en ervaring van methodieken en andere organisaties met u delen. Hierdoor zijn wij in staat verrassende creatieve oplossingen te vinden en samen met u onze opdracht tot een goed einde te brengen.

Succes maak je samen

Maak kennis met Maarten Michels die weet hoe je wisselwerking stimuleert tussen mensen zodat het collectief krachtiger wordt.

LINKED IN MAARTEN MICHELS

Maarten Michels

Het volgen van alle regels leidt veelal tot verspilling het niet halen van het resultaat. Tegelijkertijd heeft regelgeving ook een doel. Door samen met bijvoorbeeld de auditor de regels te interpreteren en een gemeenschappelijk doel te bepalen, gaan regels voor je werken en neemt de bureaucratie af. Zeker binnen een organisatie waar alle mensen uiteindelijk tot doel hebben de strategische doelen te bereiken.

Ook in het geval van escalaties is het aan te raden van de gebaande paden af te stappen. Natuurlijk moeten formeel alle plannen weer netjes worden bijgesteld en goedgekeurd, maar alleen nadat deze met alle betrokkenen zijn opgesteld en duidelijk is dat er ook daadwerkelijk een werkbare oplossing is gevonden.

linkedin profiel