Workshop Benefitmanagement

In deze workshop helpen wij organisaties om benefitmanagement op portfolioniveau in te richten. Aan het einde van de workshop heb je de belangrijkste principes voor benefitmanagement toegepast op je eigen portfolio. Het belangrijkste effectvan  benefitmanagement is inzicht in de effectiviteit van gemaakte keuzes ten aanzien van het portfolio.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Introductie benefitmanagement
  • Benefitmanagement op portfolio niveau
  • Benefitmanagement en Agile
  • Benefitmanagement en klassiek projectmanagement
  • De onderstroom van benefitmanagement

Voor ieder van deze onderwerpen wordt een vertaling gemaakt naar de specifieke situatie van de deelnemers.

linkedin john langelaar

Meer weten over deze training? Bel met John Langelaar op 0343 528 040 of laat onderstaand je telefoonnummer achter en wij bellen je zonder enige verplichtingen terug.Veelgestelde vragen

Wanneer is deze workshop?

  • Start op 27-02-2020. Voor € 995 p/p. Details

Kan ik mijn eigen case inbrengen?

Gedurende deze workshop maak je steeds de vertaling naar je eigen situatie. Het is daarom sterk gewenst dat je je eigen case inbrengt en bijvoorbeeld je eigen portfolio en management dashboards meeneemt.

Kan deze workshop ook in company worden gegeven?

Onze ervaring is dat deze workshop uitermate geschikt is voor in-company. Benefitmanagement gaat alleen werken als dit onderwerp breed en actief in een organisatie wordt gedragen. Deze workshop is een ideaal startpunt om als organisatie een volgende stap te zetten op het gebied van benefitmanagement. We kunnen de workshop dan ook aanpassen aan jullie specifieke situatie.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

De doelgroep voor deze workshop zijn portfoliomanagers, portfoliomanagement officers, controllers, productowners en opdrachtgevers die belast zijn met het definiëren en volgen van benefits.