Agile werken is het toverwoord van dit moment en lijkt de oplossing voor alle problemen. Maar zoals altijd met trends is het niet de oplossing voor alles en zijn er ook een paar belangrijke aandachtspunten om het optimale resultaat te bereiken.

Kortcyclisch werken met concrete resultaten tot gevolg is een aanpak die wij als Ruysdael al ruim 20 jaar hanteren en als zodanig past de agile werkwijze naadloos in onze visie en werkwijze. Maar in al de tijd hebben we ook geconstateerd dat de methoden slechts een beperkte invloed hebben op het resultaat. De cruciale factor, zeker in de multidisciplinaire agile teams is de mens en de interactie tussen de mensen die de effectiviteit van deze aanpak bepaald. Al onze kennis en ervaring op dit gebied hebben we samengevat binnen onze a2Results® aanpak die ook binnen agile teams het succes nog verder versnelt.

Versnellen met de a2Results® app

A2Results® Agile

Agile werken is het antwoord op projecten die lang duren en teveel tijd en geld kosten. Toch bljift de onderscheidende factor voor succesvolle resultaten de mens en in agile omgeving de wisselwerking tussen de mensen in het team. Met a2Results® Agile hebben wij een concept om Agile teams nog sneller tot resultaat te laten komen. Neem contact met ons op om u te laten verrassen door de innovatieve aanpak.

Teamprofiel Succesfactoren

Wil je sneller en bestendiger resultaten neerzetten met je team? Met het a2Results® Teamprofiel heb je in een half uur de informatie voor een doelgericht en praktisch verbeterplan.

Uit onderzoek blijkt dat teams met hoge werkdruk te weinig leren en onvoldoende anticiperen. Menselijke succesfactoren, zoals communicatie en persoonlijk leiderschap, spelen daarbij een belangrijke rol.

Agile trainingen

Als Ruysdael bieden wij methodische trainingen voor agile werken, zoals PRINCE2 Agile en Agile/PM en ook masterclasses in succesversnelling door mensenwerk. Juist omdat wij als Ruysdael geloven dat een goede methode alleen dan resultaat oplevert als je de wisselwerking tussen mensen kunt optimaliseren. De combinatie van hard en zacht levert het mooiste resultaat.