Telefoon 06 13 34 24 26

Mijn passie

strand

EEN WANDELING IN DE NATUUR BRENGT JE VERDER

Wandelen in de natuur is mijn grote passie. Samen of alleen, in de polder, langs het strand of in natuurparken. Hier komt mijn inspiratie voor mens en natuur samen in een gezonde fysieke activiteit. Het is ook een metafoor voor hoe ik in mijn werk en leven sta. Nieuwsgierig genieten van zowel het gezelschap, het landschap als het wandelen zelf.

Door die wisselwerking ontstaat energie. Het een kan niet zonder het ander. Soms helpt een duidelijk pad en bestemming en soms is het juist goed om samen de route te ontdekken vanuit die wisselwerking. Wandelen in de natuur maakt mij bewust van het grotere geheel en hoe ik daar als mens een onderdeel van ben. Dat het eigenlijk gaat om een natuurlijke manier van zijn en doen.

AUTHENTICITEIT

Verandering kun je niet afdwingen, maar wel laten ontstaan. Door wisselwerking te stimuleren en op een natuurlijke manier te werken. Bij het FOCUS-project bijvoorbeeld deden wij dat door de georganiseerde omgeving en door samen stukjes van de reis mee te maken. Het was een multicultureel project. Uiteindelijk gaat het er om dat iedereen vanuit zijn eigen authenticiteit de reis in zijn eigen gebied volbrengt. En als alles dan bij elkaar aansluit, is het helemaal mooi. Dan heb jij ineens een geslaagd project.

Wie ben ik?

rien van leeuwen

Wil of moet je als persoon, team, organisatie of gemeenschap leren, verbeteren of groeien dan kan ik een bijdrage leveren die er toe doet.

Bij Ruysdael begeleid ik als innovatiebegeleider, trainer en coach de leer- ontwikkel- en groeiprocessen van professionals, teams, organisaties en samenwerkingsverbanden in transties. Samen slim innoveren voor een gezonde wereld, daar draait het om. Ruysdael staat voor verbinding met innovatieve kracht. Vanuit passie creëren wij wisselwerking tussen mensen, teams en organisaties zodat de menselijke energie vrij komt voor duurzame innovatie.

Mijn internationale ervaring als projectleider, manager en ondernemer combineer ik sinds 1994 met een scala van derde generatie NLP opleidingen. Dit vanuit de inspiratie om een bijdrage te leveren aan praktisch leren, authentiek handelen en duurzaam samenwerken. Het geeft me veel energie en voldoening om met mensen te werken. Met humor, warmte en professionaliteit samen op weg of onderweg naar een stip op de horizon. Genieten van wat er is en doen wat er toe doet. Zodat we samen leren, ontwikkelen en groeien. De laatste jaren zet ik mij in voor de transitie naar een Circulaire Maakindustrie.