Bezoekadres

KCN Business Center
Nevelgaarde 40
3436 ZZ Nieuwegein

Tel 0343-528040

Email contact@ruysdael.nl

Postadres

Ruysdael
Postbus 80
3970 AB Driebergen-Rijsenburg

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
naam:
organisatie:

Locatie Nieuwegein

Wilt u ons persoonlijk spreken? Bel dan met John Langelaar:
0343-528040

Met de auto:

  • Vanaf Den Haag. Op de A12 Den Haag – Arnhem bij knooppunt Oude Rijn volgt u de borden ’s-Hertogenbosch/Nieuwegein naar de A2. Neem op de A2 afrit 9 (Nieuwegein). Aan het einde van de afrit, bij de 1e stoplichten rechtsaf (Weg der verenigde naties). Bij de 2e stoplichten rechtdoor (Weg naar de poort). Bij de 3e stoplichten linksaf en direct daarna de 1e straat links, Nevelgaarde. Aan het begin van het terrein aanbellen bij nummer 40 bij de slagboom (tenzij deze open staat). Rij naar achteren door naar de KCN toren. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het pand.
  • Vanaf Den Bosch. Op de A2 ‘s-Hertogenbosch – Amsterdam verlaat u de A2 bij afrit 9 (Nieuwegein). Aan het einde van de afrit rechtsaf (Weg naar de poort). Bij de 2e stoplichten linksaf en direct daarna de 1e straat links, Nevelgaarde. Aan het begin van het terrein aanbellen bij nummer 40 bij de slagboom (tenzij deze open staat). Rij naar achteren door naar de KCN toren. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het pand.
  • Vanaf Arnhem. Op de A12 Arnhem – Den Haag bij knooppunt Oude Rijn volgt u de borden ’s-Hertogenbosch/Nieuwegein naar de A2. Neem op de A2 afrit 9 (Nieuwegein). Aan het einde van de afrit, bij de 1e stoplichten rechtsaf (Weg der verenigde naties). Bij de 2e stoplichten rechtdoor (Weg naar de poort). Bij de 3e stoplichten linksaf en direct daarna de 1e straat links, Nevelgaarde. Aan het begin van het terrein aanbellen bij nummer 40 bij de slagboom (tenzij deze open staat). Rij naar achteren door naar de KCN toren. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het pand.

Met het Openbaar vervoer:

  • U neemt de trein naar station Utrecht Centraal.
  • U neemt bus 74 naar halte ‘Poort van Nieuwegein’.
  • Als u uit de bus komt loopt u door op het fietspad in de richting van snelweg A2. Het fietspad buigt af naar rechts de Nevelgaarde op. Loop linksaf naar de KCN Toren.
  • U kunt zich melden bij de receptie op de begane grond.
  • De reistijd vanaf het busstation Utrecht Centraal tot aan halte ‘Poort van Nieuwegein’ bedraagt 25 tot 30 minuten.

De looptijd van halte ‘Poort van Nieuwegein’ naar de KCN Toren bedraagt ongeveer 7 tot 10 minuten