Telefoon 06 22 71 03 89

Mijn passie

Leren is groeien!

Tja en dat moet je ineens gaan nadenken over waarom je eigenlijk trainen zo leuk vindt. Sterker nog; waar komt die passie voor trainen vandaan?

‘VUILNISMAN MET AUTO VAN DE ZAAK’

De basis voor die passie werd eigenlijk al vroeg gelegd. Op de basisschool had ik weinig interesse in leren. Het werd als snel duidelijk dat ik geen hoger schoolniveau aan zou kunnen dan destijds de MAVO. Echter in de brugklas van het middelbaaronderwijs werd mij een worst voorgehouden. Geheel tegen mijn verwachting in, was de school van mening dat er meer in mij zat dan ik mezelf had toegedicht. Als ik er flink tegenaan zou gaan, serieus werk zou maken van leren, zou ik de HAVO kunnen en mogen volgen en zou er andere carrière voor weggelegd zijn dan die van ‘vuilnisman, met auto (vuilniswagen) van de zaak’, zoals mijn vader dat altijd verwoordde.

‘GROEIEN IS VERSLAVEND’

Omdat anderen in mij geloofde en ik daardoor in mijzelf ging geloven, kreeg ik dus de kans om mijn lat hoger te leggen. Ik heb die kans aangegrepen en hard gewerkt om niet alleen HAVO maar ook het VWO met goed gevolg af te ronden. Het bereiken van de lat, de weg er naartoe en het geloof van anderen, heeft mij veel geleerd over mijzelf en mijn kwaliteiten. Ik was gegroeid. En dat gevoel van groeien is verslavend. Het telkens weer bewust worden van wat je nog kunt leren, het leggen van de net iets te hoge lat en de weg er naartoe (al lerende samen met en met hulp van anderen), maakt dat je steeds weer groeit. Groeien betekent vooruitgang in je privé en werkende leven. Wie wil er nou geen vooruitgang?

MIJN PASSIE VOOR TRAINEN!

Onder mijn motto ‘leren is groeien’, is het mijn passie om mensen te helpen met mijn kennis en ervaring op hun weg van vooruitgang.

Wie ben ik?

Met mijn enthousiasme, kennis en ervaring in projectmanagement, training en coaching, inspireer ik mensen om te ontdekken en te leren op een praktische, interactieve en ontspannen manier.

Het telkens weer bewust worden van wat je nog kunt leren, het leggen van de net iets te hoge lat en de weg er naartoe (al lerende samen met en met hulp van anderen) maakt dat je steeds weer groeit. Groeien betekent vooruitgang in je privé en werkende leven. Wie wil er nou geen vooruitgang?

Ik verzorg leergangen, trainingen, workshops en coachingstrajecten waarin de ‘harde’ kant, de ‘zachte’ kant of een combinatie van beide kanten wordt getraind (zoals gecertificeerde PRINCE2 trainingen, IPMA trainingen, leergangen projectmatigwerken en projectleiderschap). Belangrijke drijfveren voor mij hierbij zijn betrokkenheid, teamwork, leren, plezier.

Mijn artikelen

Ons kun je niets meer leren, of toch wel?!

Een ervaring met de a2Results® Team app in trainingen “Ons kun je niets meer leren, dus waarom ben je hier en m...

Lees meer

Sneller (persoonlijk) ontwikkelen met a2Results®

Vraag van de klant In het kader van leren en ontwikkelen, geeft onze relatie haar medewerkers een template van een...

Lees meer

Sneller grip op een projectenportfolio

Een bekende situatie: het organisatie-onderdeel dat de projecten moet realiseren wordt overvraagd en komt in een ne...

Lees meer

Niet escaleren, maar anticiperen

Hoe vervelend is het als je als projectmanager wordt geconfronteerd met onverwachte overschrijdingen van je budget...

Lees meer

Projectversimpeling: een succesverhaal uit de praktijk

Hoe zorg je dat je met een 8-tal mensen een project met een grote impact op 700 mensen tot een succesvol resultaat...

Lees meer

Slimmer werken in ‘Het Nieuwe Werken’

Vanaf begin deze eeuw is de term ‘Het Nieuwe Werken’ langzamerhand ingeburgerd in Nederland. Maar of dit ook we...

Lees meer