De praktijkgerichte incompany opleider

Onze incompany trainingen en workshops zijn altijd gebaseerd op onze praktijkervaring en  toegespitst op jouw specifieke vraag en situatie. De opgedane inzichten zijn direct toepasbaar in de praktijk waardoor direct effect zichtbaar is.

Samengesteld voor jouw situatie

Uit de Praktijk

Al onze trainers en begeleiders komen uit de praktijk en spreken uit eigen ervaring. Veel van het materiaal en de cases zijn gebaseerd op situaties uit onze dagelijkse praktijk.

Modulair

Iedere situatie is anders, Per opdracht stellen we het programma en materiaal samen afgestemd op jouw specifieke vraag en situatie. Waar nodig ontwikkelen we aanvullend materiaal en/of cases.

Direct toepasbaar

Omdat we jouw situatie in de workshop centraal stellen wordt het maximale leereffect bereikt. De inzichten uit de workshops kunnen direct in de dagelijkse praktijk worden toegepast.

doelgroepen en expertises

Portfoliomanagers

Jouw rol al begeleider en spin in het web zonder de eindverantwoordelijkheid vraagt zowel inhoudelijke als soft skills. Bekijk ons aanbod

(Management)teams

Breng jouw team of samenwerkingsverband naar een next level door een gemeenschappelijke context en optimale mindset. Dat doen we door een mix van trainingen en interventies.

Changemakers

Of je nu projectmanager, scrum master of transitiebegeleider bent, jouw doel is het realiseren van een duurzame verandering.

Portfoliosturing

Een gebalanceerde portfoliosturing leidt tot een maximale bijdrage aan de strategische doelen. Klinkt simpel, is complex.

Samenwerken

Samen sta je sterker, mits je als collectief opereert. Dat geldt zowel voor teams binnen een organisatie als voor teams uit diverse organisatie. Verbinding en een gemeenschappelijke context zorgen voor ongekende resultaten.

Realisatiekracht

Resultaten neerzetten motiveert, maar ze worden alleen bereikt door een goede balans van structuur en cultuur. Immers resultaten behaal je samen.