Inleiders

John Langelaar

John Langelaar

Maarten Michels

Maarten Michels

Al onze trainers en begeleiders komen uit de praktijk en spreken uit eigen ervaring. Veel van het materiaal en de cases zijn gebaseerd op situaties uit onze dagelijkse praktijk.

 

Iedere situatie is anders. Per opdracht stellen we het programma en materiaal samen afgestemd op jouw specifieke vraag en situatie. Waar nodig ontwikkelen we aanvullend materiaal en/of cases.

 

Omdat we jouw situatie in de workshop centraal stellen wordt het maximale leereffect bereikt. De inzichten uit de workshops kunnen direct in de dagelijkse praktijk worden toegepast.

 

Tijdsduur

1-4 dagdelen

Prijs

Vanaf € 1500,-

Doelgroep

Portfoliomanagers, Management, Business Owners, Leden Portfolioboard, Projectmanagers, Product Owners

Workshop benefitmanagement

In deze workshop helpen wij organisaties om benefitmanagement op portfolioniveau in te richten. Aan het einde van de workshop heb je de belangrijkste principes voor benefitmanagement toegepast op je eigen portfolio. Het effect van benefitmanagement is dat de strategische doelen effectiever worden bereikt en het rendement op investeringen wordt verhoogd.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Introductie benefitmanagement
  • Benefitmanagement op portfolio niveau
  • De onderstroom van benefitmanagement
  • Benefitmanagement en agile
  • Benefitmanagement en projecten

Voor ieder van deze onderwerpen wordt een vertaling gemaakt naar de specifieke situatie van de deelnemers.

Na afloop van de workshop krijg je een gratis code voor het uitvoeren van de benefitmanagementscan binnen jouw organisatie.

Ik wil informatie over in company trainingen