Workshop Benefitmanagement

In deze workshop helpen wij organisaties om benefitmanagement op portfolioniveau in te richten. Aan het einde van de workshop heb je de belangrijkste principes voor benefitmanagement toegepast op je eigen portfolio. Het effect van benefitmanagement is dat de strategische doelen effectiever worden bereikt en het rendement op investeringen wordt verhoogd.

Schrijf je in voor de workshop benefitmanagement:

Tijdelijk in prijs verlaagd, normaal € 995,-

  Momenteel zijn er nog geen cursussen gepland. Neem contact op via contact@ruysdael.nl of 0343 528 040 voor andere mogelijkheden.

  Leergang portfoliomanagement in 4 dagen

  Combineer nu 2 workshops en /of de MoP Foundation training tot een leergang portfoliomanagement in 4 dagen.

  De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Introductie benefitmanagement
  • Benefitmanagement op portfolio niveau
  • De onderstroom van benefitmanagement
  • Benefitmanagement en agile
  • Benefitmanagement en projecten

  Voor ieder van deze onderwerpen wordt een vertaling gemaakt naar de specifieke situatie van de deelnemers.

  John Langelaar

  Meer weten over deze training? Bel met John Langelaar op 0343 528 040 of laat onderstaand je telefoonnummer achter en wij bellen je zonder enige verplichtingen terug.   Veelgestelde vragen

   Voor wie is deze workshop bedoeld?

   De doelgroep voor deze workshop zijn portfoliomanagers, portfoliomanagement officers, controllers, productowners en opdrachtgevers die belast zijn met het definiëren en volgen van benefits.

   Kan ik mijn eigen case inbrengen?

   Gedurende deze workshop maak je steeds de vertaling naar je eigen situatie. Het is daarom mogelijk dat je je eigen case inbrengt en bijvoorbeeld je eigen portfolio en management dashboards meeneemt.

   Kan de workshop benefitmanagement ook in company worden gegeven?

   Onze ervaring is dat deze workshop uitermate geschikt is voor in-company. Benefitmanagement gaat alleen werken als dit onderwerp breed en actief in een organisatie wordt gedragen. Deze workshop is een ideaal startpunt om als organisatie een volgende stap te zetten op het gebied van benefitmanagement. We kunnen de workshop dan ook aanpassen aan jullie specifieke situatie.

   Iedere deelnemer krijgt na afloop van de workshop een gratis code voor het uitvoeren van de benefitmanagementscan binnen zijn/haar organisatie.

   in deze workshop worden alle elementen van ons benefitmanagement framework op een praktische wijze behandeld.