Succes maak je samen

Bestuurders  ervaren steeds vaker dat hedendaagse strategische uitdagingen alleen duurzaam oplosbaar zijn door een collectieve en wendbare inspanning.

Samenwerkingsverbanden voor ketenintegratie of integrale problemen winnen aan belang. Falen of stagnatie is  meestal te wijten aan een mix van afsluitgedrag, overdreven regeldrift en gebrek aan betrokkenheid van de stakeholders bij het collectieve doel.

Niets staat meer op zichzelf. Crisis niet en groei dus ook niet.

plantje

Alleen ga je snel, samen ga je verder

In onze visie is succes niets anders dan het hebben van een goede afloop. En dat kan gepland of onverwacht zijn. Dat laatste, daar gaat het om. Hoe creëer je de basiscondities waardoor een onverwachte goede afloop meer kans heeft en groei ontstaat?

Deze basiscondities, ofwel succesfactoren, bepalen de intensiteit en kwaliteit van het menselijke samenspel in ketens en samenwerkingsverbanden.

Onder de noemer a2Results™ , ‘versnelling naar succesvolle resultaten’, werken wij met een totaalpakket van kennis, tools en interventies. Het draait hier om zeven samenhangende succesfactoren die de doorslag geven bij continue verbetering, verandering en innovatie.

Met de health check krijgt u aan de hand van 35 vragen inzicht in de zeven succesfactoren. Er zijn twee varianten, die op dit moment nog gratis zijn:

  • De succesfactorscan voor projecten en innovaties
  • De succesfactorscan voor portfolio’s

Meer over de succesfactorscan voor projecten en innovaties

Meer over de uitgebreide portfolio scan.

Wij helpen u graag verder met het bepalen en effectueren van de interventies. Zoals een professionaliseringstraject, een leer- of ontwikkeltraject of een inzet van een van onze professionals. Wij gebruiken daarbij allerlei instrumenten en bewezen interventiescenario’s.

U kunt natuurlijk ook een masterclass of trainingen bij ons volgen om zelf de compententies op te bouwen. Wij leren u graag de kneepjes van het vak.

Heeft u zelf de nodige ervaring? Doe dan mee met ons onderzoek ‘Verschil maken als projectmanager’ en leer van anderen.

Lees meer over dit onderzoek  of neem contact met ons op over de mogelijkheden van training en persoonlijke begeleiding.

Relevante artikelen

Aandacht bepaalt resultaat

...

Lees meer

Een professionelere OR door de inzet van een app?

...

Lees meer

Ons kun je niets meer leren, of toch wel?!

...

Lees meer

Masterclass Succesversneller voor teams

...

Lees meer

Succes maak je samen

...

Lees meer

Teamprofiel succesfactoren

...

Lees meer

Sneller (persoonlijk) ontwikkelen met a2Results®

...

Lees meer

Sneller grip op een projectenportfolio

...

Lees meer

Kick start portfoliomanagement

...

Lees meer

Vauten maken mag

...

Lees meer

Masterclass Mindset voor gezamenlijk succes

...

Lees meer

Sneller en beter gaat niet altijd samen

...

Lees meer