Gratis voor studenten

Samenwerken in projectonderwijs

Projectonderwijs wordt in het WO en HBO intensief toegepast. Studenten werken groepsgewijs in een projectsetting aan een opdracht die zo dicht mogelijk bij de praktijk van het bedrijfsleven ligt. Naast de inhoudelijke opdracht is ook de samenwerking in de groep een essentieel onderdeel  van deze onderwijsvorm. Net als in het bedrijfsleven bepaalt de kwaliteit van die samenwerking voor 60-70% het resultaat.

Daarom kunnen alle WO en HBO studenten via de onderwijsinstelling kosteloos toegang krijjgen tot het gebruik van de Ruysdael Teamapp. Dit instrument brengt  de zeven menselijke succesfactoren in kaart die aan de basis liggen van succesvolle teams. Door de inzet van de Teamapp wil Ruysdael de kwaliteit van het onderwijs positief beïnvloeden.

Samenwerken moet je ook leren!

Gedurende de uitvoering van een projectopdracht gebruikt jouw studentengroep meerdere keren de succesfactorscan voor studenten om de teamontwikkeling inzichtelijk te maken. Je krijgt concrete handvatten om de samenwerking in jouw team te bespreken en te verbeteren.

Biedt jouw onderwijsinstelling deze mogelijkheid nog niet, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

 

Ik wil informatie over in company trainingen